26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ: Πρώτα να ανακάμψει η ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν…

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ: Πρώτα να ανακάμψει η ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν…

By on 23 Ιανουαρίου, 2017 0 1067 Views

 

Η Ανόρθωση μετά τους Γιαννούλη και Μίτροβιτς κινείται για απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού  ακόμα και μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσουν τα ονόματα σε συνεργασία  με τον προπονητή όπως τόνισε ο Α.Παντελή σε δηλώσεις του  στο  Super Sport FM.Ο νέος πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης αναφέρθηκε στην επιστροφή του και σε άλλα θέματα της ομάδας.Οι δηλώσεις του :

Πως ζήσατε αυτό το παιχνίδι, πήγατε στα αποδυτήρια; και τι είπατε στους ποδοσφαιριστές;

«Πήγα σε δυο προπονήσεις, πήγα και στα αποδυτήρια λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι. Του είπα ότι θέλουμε ένα νέο ξεκίνημα, ότι είμαστε μια ομάδα που δεν πρέπει αν είμαστε εκεί που είμαστε και τους είπα ότι πιστεύουμε σε αυτούς»

«Το πιο ευχάριστο για μένα ήταν η μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι τόσο η ποιότητα αλλά το γεγονός ότι είναι ελλιπές το ρόστερ. Μόνο έναν παίκτη πρώτης γραμμής είχαμε στον πάγκο. Παρόλα αυτά, παρά την πίεση, η εμφάνιση στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή. Έδειξαν ότι ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι».

 

Αυτό το ελλιπές ρόστερ πως συμπληρώνεται;

«Πήραμε τον Γιαννούλη και υπογράφει και ο Μίτροβιτς. Είμαστε σε επαφές με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές, θα τις εξαντλήσουμε τις μεταγραφές. Θα πάρουμε έναν επιθετικό και ανάλογα με αυτόν ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα πάρουμε αμυντικό ή κάποιον μεσοαμυντικό. Έχουμε τρεις περιπτώσεις επιθετικών, μιλούμε με τον προπονητή και μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να καταλήξουμε. Θέλουμε οι παίκτες να μπουν το συντομότερο στην ομάδα. Ο Ερμής είναι ένας από τους άμεσους αντιπάλους»

 

Για να έρθουν ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι…

«Ο Γιαννούλης είναι στον κατάλογο β΄. Ήδη έφυγε ο Ρίος Ρέινα και θα διαγραφεί και ο Πελέ. Το πρόβλημα δεν είναι ποιος θα αποχωρήσει αλλά ποιος θα έρθει».

 

 

Για την επαφή και την συνεργασία με τον Ρόνι Λέβι…

«Μιλήσαμε με τον προπονητή. Ο κ. Λέβι δούλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι απίθανο να βγάλεις αποτέλεσμα. Όταν δυο άνθρωποι νέοι θα πρέπει να συνεργαστούν χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η χημεία. Είναι επαγγελματίας που κάνει την δουλειά του μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και θέλει να έχει επιτυχίες».

 

Θα αλλάξετε και κάποια πράγματα όσον αφορά την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας;

«Ο τρόπος που λειτουργούσε η ομάδα ήταν εντελώς διαφορετικός από αυτόν που εγώ σκέφτομαι. Πρέπει να ξέρουμε πως θα λειτουργήσουμε».

 

Πως υποδεχθήκατε αυτή την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με την Ομόνοια;

«Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία και υποστήριξη του κόσμου. Αυτό που μένει είναι να κάνουμε τις ανάλογες ενέργειες για να παραταθεί ο ενθουσιασμό ς αυτός».

 

Τα μηνύματα που παίρνετε από τον κόσμο…

«Ανυπομονησία, ο κόσμος διψά για καλύτερη Ανόρθωση».

 

Η ομάδα έχει στόχους αυτή την σεζόν;

«Οπωσδήποτε μπορεί να έχει στόχους. Δεν γίνεται να είμαστε στην 9η θέση, πρέπει να τελειώσουμε πολύ πιο ψηλά. Έστω και σε αυτή την κατάσταση δεν δικαιολογούμαστε να μην είμαστε στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων. Έχουμε το Κύπελλο. Η Ανόρθωση με οποιοδήποτε ρόστερ έχει την υποχρέωση να πολεμήσει μέχρι τέλους. Η χρονιά είναι άσχημη αλλά όχι χαμένη».

 

Ένα μήνυμα από φίλο ακροατή, θα έρθει από τώρα στην Ανόρθωση ο Κατσαράβα ή το καλοκαίρι;

«Δεν τίθεται θέμα να μετακινηθεί από εκεί που είναι».

 

Πακέτο και ο Ζελάγια;

«Πριν σκεφτούμε το καλοκαίρι, θα πρέπει να σκεφτούμε την 31η Ιανουαρίου. Για τη κάλυψη του επιθετικού τώρα δεν είναι στα υπόψη ούτε ο Κατσαράβα, ούτε ο Ζελάγια».

 

Θα βγάλετε από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά;

«Όχι. Η πρώτη κίνηση είναι να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά και τα άλλα θα έρθουν».

 

Το μήνυμα σας στον κόσμο της Ανόρθωσης…

«Τους ευχαριστώ για την προσέλευση. Υπόσχομαι ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να υπάρχει ενωτικό κλίμα, να είμαστε μονιασμένοι και η Ανόρθωση θα επανέλθει στις επιτυχίες».