19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ίσμα και Κολούνγκα στην επίθεση .Η Ανόρθωση θέλει πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Ίσμα και Κολούνγκα στην επίθεση .Η Ανόρθωση θέλει πρώτη νίκη σε ντέρμπι

By on 21 Ιανουαρίου, 2017 0 1201 Views

 

 

Οι καλές εμφανίσεις υπό τις περιστάσεις των τελευταίων βδομάδων και η καλή ψυχολογία που δημιούργησε το τέλος της διοικητικής αβεβαιότητας με την επιστροφή του Α. Παντελή στην προεδρία της εταιρείας δίνουν το δικαίωμα αισιοδοξίας στον κόσμο της Ανόρθωσης να αισιοδοξεί ότι σήμερα θα κερδίσει την Ομόνοια και θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για την πρώτη εξάδα.

Θέλει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι με ομάδα του πρώτου ομίλου τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για το γόητρο της ως μεγάλη ομάδα. Ο Λέβι αντιμετωπίζει προβλήματα και μάλιστα σημαντικά αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια 4 σημαντικών ποδοσφαιριστών .Οι Αϊράμ Καμπρέρα, Ρούμπεν Ράγιος, Φύτος Κυριάκου δεν υπολογίζονται και επιπλέον, στα προβλήματα προστέθηκε αυτό με την υγεία του Πελέ έτσι  αναγκάζεται  ο Λέβι να ανακατέψει την τράπουλα ώστε να παρουσιάσει αξιόμαχη την Ανόρθωση αφού οι επιλογές του είναι περιορισμένες .

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι  ο Κόπριβετς που στην καλή του μέρα μπορεί να συμβάει σε θετικόμαποτέλεσμα. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν και πάλι οι Αγιλάρ και Ερέρο με τον Γκιγέρμε Σάντος να «μένει» στο αριστερό άκρο και τον Γκάμπριελ να μετατοπίζεται στο δεξί άκρο .

Στο κέντρο, το μεγάλο ερώτημα είναι ο  Ρούμπεν Ράγιος ο οποίος λόγω και της μακράς του απουσίας ένεκα τραυματισμού δεν είναι εύκολο να αρχίσει σε αγώνα ντέρμπι.. Η τριάδα στην μεσαία γραμμή , θα παραμείνει η ίδια όπως και με την ΑΕΛ, με τους Βίκτορ, Σίβου και Οικονομίδη.Στην επίθεση επιστρέφει ο  Ίσμα όμως θα απουσιάζει ο  Καμπρέρα έτσι ο Ισραηλινός τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Αντριάν Κολούνγκα .Στο άλλο άκρο θα παίξει ο Καλό.