19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η νίκη θα έχει πολαπλά οφέλη για την Ανόρθωση.(μετά τον Γιαννούλη έτοιμος και άλλος για υπογραφή)

Η νίκη θα έχει πολαπλά οφέλη για την Ανόρθωση.(μετά τον Γιαννούλη έτοιμος και άλλος για υπογραφή)

By on 20 Ιανουαρίου, 2017 0 1089 Views

Με αισιοδοξία πως η διοικητική αλλαγή θα φέρει σταθερότητα και αλλαγή ψυχολογίας δείχνουν αποφασισμένοι για τη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια στην Ανόρθωση . Η ομάδα χρειάζεται μια επιτυχία στην έδρα της με ομάδα του πρώτου γκρούπ και υοάρχει πίστη ότι θα έρθει αύριο αυτή η νίκη που θα ανανεώσει τις ελπίδες για είσοδο στην εξάδα και θα τονωαει το ηθικό όλων ενλοψη της συνέχειας.

«Είναι πάντα ξεχωριστά τα παιχνίδια με την Ομόνοια. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Θέλουμε να χαρίσουμε μια νίκη στον κόσμο μας. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αποφασισμένοι για να φύγει νικήτρια η ομάδα μας. Ελπίζουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης» ανέφερε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον κόσμο…

«Βλέπουμε πολλά θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Περιμένουμε αρκετό κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου» ανέφερε για τον κόσμο.

Για τα μεταγραφικά…

«Ο Γιαννούλης έχει υπογράψει για τον εξάμηνο δανεισμό του και μένουν κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η ομάδα χρειάζεται ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε κοντά και με άλλο ένα ποδοσφαιριστή».