16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το παρελθόν δεν θα επηρεάσει τις αποφάσεις του.(Οι προτεραιότητες του Α.Παντελή μετά την επιστροφή του στην Ανόρθωση)

Το παρελθόν δεν θα επηρεάσει τις αποφάσεις του.(Οι προτεραιότητες του Α.Παντελή μετά την επιστροφή του στην Ανόρθωση)

By on 18 Ιανουαρίου, 2017 0 1277 Views

Νέος άνεμος αισιοδοξίας φυσά στην Ανόρθωηση με την επάνοδο του Α.Παντελή να αποκαθιστά την ενότητα ,απαραίτητη προϋπόθεση για επάνοδο της στην σωστή πορεία.Έμπειρος στα ποδοσφαιρικά ο Α,Παντελή ,γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει και έχοντας την στήριξη του κόσμου και την αποδοχή όλων των παραγόντων θέτει προτεραιότητες και στόχους για την επιτυχία.Είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι τον Μάιο ο στόχος είναι με το υφιστάμενο υλικό και με όση ενίσχυση μπορεί να έρθει τώρα να σωθεί η αξιοπρέπεια της ομάδας διεκδικώντας την είσοδο της στην πρώτη εξόαδα και την διάκριση στο κύπελλο.Το οικονομικό θα κρίνει τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο γιαυτό θα υπάρξει κοινητοποίηση για ενίσχυση του ταμείου.Το όνομα του Κετσπάγια είναι συνδεδεμένο με τον Α.Παντελή και την Ανόρθωση και όπως ο ό ίδιος δήλωσε θα έρθει καποια στιγμή η ώρα που θα επιστρέψει και ο προπονητής των επιτυχιών στην Ανόρθωση. Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην προεδρία της Ανόρθωσης, ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και σας μεταφέρουμε τιε δηλώσεις του:

Για την επάνοδό του στην προεδρία μετά από 8 χρόνια: «Σίγουρα είναι μια ιστορική στιγμή για μένα. Χωρίς να θέλω να σκέφτομαι τι μεσολάβησε. Αυτό θέλω να το παραλείψω. Είναι ένα πολύ καλό στοιχείο η αποδοχή του κόσμου που με έπεισε ότι θα πρέπει να εμπλακώ στην ομάδα που αγαπώ. Όταν μου ζητήθηκε να προσφέρω, ήμουν σίγουρος ότι με τυχόν άρνησή μου δεν θα ένιωθα καλά με τη συνείδησή μου. Η κατάσταση στην ομάδα είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Η Ανόρθωση δεν προσφέρεται για δικαίωση του καθενός. Ή ξεκινούμε σαν νέοι άνθρωποι, ή δεν θα καταφέρουμε τίποτα».

Για την ενότητα στον κόσμο και όχι μόνο: «Ξέρετε ότι τόσα χρόνια έχω αποφύγει να μπω σε αντιπαραθέσεις που θα προκαλούσε προβλήματα. Δεν με φοβίζει καθόλου, έχω τείνει χείρα φιλίας σε όλους. Όσοι είναι πραγματικοί Ανορθωσιάτες, δεν θα βρούμε αχρείαστες δικαιολογίες. Έχουμε μπροστά μας μια σοβαρή κατάσταση για να την ανατρέψουμε. Αν αρχίσουμε με ψεύτικα λόγια και υποσχόμαστε πράγματα που δεν θα κάνουμε πράξη, θα καταδικαστούμε σε αποτυχία. Δίνεται η ευκαιρία για όλους μας, να ρίξουμε μαύρη πέτρα στα παλιά και να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Το παρελθόν δεν θα επηρεάσει τις αποφάσεις μου».

Για το κλίμα στη συνέλευση: «Ήταν πάρα πολύ καλό το κλίμα, μετά από μία σειρά συνελεύσεων όπου υπήρχαν μόνο αντιπαραθέσεις. Τελείωσε με μια θετική αύρα που δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα».

Για τη συνάντηση με το Ρόνι Λέβι: «Συναντηθήκαμε με τον προπονητή. Μου είπε τι θέλει. Ο άνθρωπος είναι προβληματισμένος. Υπάρχει μια ανισορροπία στους παίκτες. Χρειάζεται βοήθεια και σωστές κινήσεις. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε καταλήξει και από βδομάδας θα έχουμε καινούριους παίκτες. Υπάρχουν όμως και καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Θα έπρεπε όμως η Ανόρθωση να έχει περισσότερους και καλύτερους ποδοσφαιριστές».

Για το κυπριακό στοιχείο που δεν υπάρχει στην ομάδα: «Το έχουμε συζητήσει. Μια Ανόρθωση που θέλει να πρωταγωνιστεί, χρειάζεται και Κύπριους και ξένους ποδοσφαιριστές που να πρωταγωνιστούν. Αυτή την περίοδο φυσικά είναι αδύνατον να βρούμε Κύπριους αλλά πρέπει να γίνει».

Για το Θέμη Βιολάρη: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις απόψεις του. Η γενική συνέλευση ήταν καθαρή. Στο δ.σ της εταιρείας θα συμμετάσχουν έξι άτομα από το δικό μου συνδυασμό. Αυτό το πρόβλημα είναι θέμα του σωματείου να το λύσει. Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο, αλλά το πρόσφατο παρελθόν έδειξε ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Είμαστε αρκετά χοντροί για να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας».

Για το συνεργασία με τον πρόεδρο του σωματείου, Χαράλαμπο Μανώλη: «Η συνεργασία βγήκε μέσα από τις συζητήσεις και την επιστροφή μου. Αυτές οι συζητήσεις εξασφαλίζουν την καλή συνεργασία».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια: «Είναι ένα όνειρο όλων των Ανορθωσιατών. Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια δεδομένα που δεν μπορούν να αλλαχθούν. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την Ανόρθωση. Ο Τιμούρ πάντα θα έχει θέση και κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ανόρθωση για να προσφέρει ξανά».

Για το αν θα πάρει στην ομάδα τον Κατσιαράβα από τον Εθνικό: «Ας μην μπούμε στη σφαίρα των συζητήσεων. Ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Μακάρι να μπορέσουμε να τον φέρουμε».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Θέλουμε όλοι ένα καινούριο ξεκίνημα, όμως πρέπει να το αποδείξουμε. Αυτό είπα και στους παίκτες. Θα πρέπει και ο κόσμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας και θα πρέπει να κερδίσουμε και ένα ντέρμπι».

Για το οικονομικό: «Υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που πρέπει να γίνουν. Αυτά όμως είναι από Δευτέρας. Την Παρασκευή είναι η συνέλευση της εταιρείας, άρα από το Σάββατο θα μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις».

Για το ότι ο κόσμος θεωρεί πως η ομάδα είναι απροστάτευτη: «Η Ανόρθωση έχει υποστεί πολλά. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε»