25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για τον Απόλλωνα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.Δεν εφησυχάζει τώρα που πήρε φόρα!

Για τον Απόλλωνα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.Δεν εφησυχάζει τώρα που πήρε φόρα!

By on 16 Ιανουαρίου, 2017 0 1010 Views

Η πορεία του Απόλλωνα μετά την αλλαγή προπονητή είναι απίστευτα εντυπωσιακή και με τον Σ.Αυγουστή στον πάγκο μπήκε για καλά στην διεκδίκηση του τίτλου καλύπτοντας σημαντικό από το χαμένο έδαφος.Κέρδισε τρία ντέρμπι ση σειρά με καλές εμφανίσεις και αυτό μιλά από μόνο του ωστόσο τώρα που αρχίζει ένα πιο εύκολο πρόγραμμα δεν εφησυχάζουν στην ομάδα της Λεμεσού αφού όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και γνωρίζουν ότι υποτίμηση αντιπάλων μπορεί να στοιχίσει.Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού και για το μεγάλο διπλό επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ.

«Το πίστευε πιο πολύ από όλους ο Σοφρώνης Αυγουστή, το διοχέτευσε αυτό και δούλεψε πολύ το τελευταίο δίμηνο. Φτάσαμε στο χθεσινό αποτέλεσμα που μας δίνει την ώθηση να παλέψουμε για τους στόχους μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει. Στην επανάληψη η Ομόνοια μπήκε δυνατά, είναι μεγάλη ομάδα, στην έδρα της και θα μπορούσε να είχε ανατρέψει το παιχνίδι. Δυστυχώς γι αυτούς και ευτυχώς για εμάς ο Σαρδινέρο είχε διαφορετική άποψη και μας έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο»

«Η πίεση δεν υπάρχει στον Σοφρώνη. Ήρθε σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τον Απόλλωνα. Αν ήταν άλλος ίσως να το σκεφτόταν ότι θα… καεί, ο ίδιος πήρε τα ρίσκα του, το πίστεψε και γι αυτό βλέπουμε όλους τους παίκτες να έχουν αναγεννηθεί»

Για τον Σαρδινέρο…
«Ο Σαρδινέρο έδειξε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τον πίστεψε ο προπονητής και γι αυτό είπαμε ότι δεν θα προχωρήσουμε σε περεταίρω ενίσχυση. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη αλλά όταν είσαι σε μεταγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά»

«Δεν υπάρχει παίκτης που να υστερεί και γι’ αυτό ο Απόλλωνας παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για το πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί…
«Για εμάς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και το εννοούμε. Αν δείτε τα τελευταία χρόνια σπάνια χάνουμε σε ντέρμπι. Τα παιχνίδια που θεωρούν οι περισσότεροι εύκολα, είναι αυτά που μας δυσκολεύουν. Στους επόμενους πέντε τελικούς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τον κόσμο…
«Ο κόσμος επιστρέφει. Αυτές οι νίκες είναι για τους οπαδούς, να τις χαίρονται. Όσοι ασχολούνται καθημερινά με την ομάδα ξέρουν ότι ακόμα είμαστε πίσω από τους στόχους που θέσαμε. Αυτή την στιγμή στα τελευταία πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα ίσως να έχουμε την μεγαλύτερη δυναμική από ποτέ».