19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Έχει δίκιο ο Λέβι αλλά προτεραιότητα έχει να υπάρξει λύση στα διοικητικά

By on 16 Ιανουαρίου, 2017 0 975 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας δεν έκρυψε τον προβληματισμό όλων για τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριού δικαιολογόντας τα παράπονα που εκφράζει ο Λέβι.Ο βαθμός στο Τσίρειο κρίνεται θετικός ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η αυριανή συνέλευση του σωματείου οπότε θα διαφανεί αν θα δοθεί εντολή στον Α.Παντελή να αναλάβει την προδρία της εταιρείας.Ο ε.τ της Ανόρθωσης μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου και δεν είναι και λίγα.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό και αξιόλογο αντίπαλο, ενώ και οι απουσίες μας έκαναν την προσπάθεια ακόμα πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά είδαμε τους παίκτες να παρουσιάζονται σοβαροί, πιστοί στο πλάνο του κ. Λέβι και αν ήμασταν πιο ουσιαστικοί και πιο τυχεροί θα φεύγαμε με νίκη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Το δεύτερο ήταν διαφορετικό, ήταν λογικό να προσπαθήσει η ΑΕΛ. Πέραν από το τελευταίο 15λεπτο δεν κινδυνέψαμε. Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι. Με βάση την εμφάνιση ίσως να δικαιούμασταν τη νίκη και δικαιούμασταν και ένα πέναλτι όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τζούνιορ» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε παρά την καλή εμφάνιση. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η είσοδος στην εξάδα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και έχοντας και τις επιστροφές ποδοσφαιριστών για να πάρουμε όσους βαθμούς είναι διαθέσιμοι για να δούμε αν μπορούμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε σημάδια ανάκαμψης ιδιαίτερα μεσοαμυντικά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο, να βλέπουμε την ίδια προσπάθεια και πάθος και να έρθουν και οι βαθμοί. Αυτές οι εμφανίσεις βοηθούν τους παίκτες»

Για τις… σπόντες Ρόνι Λέβι για το ρόστερ…
«Γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι έγινε κακός προγραμματισμός. Στην προπόνηση έχουμε μόλις 12 παίκτες. Μελετούμε, αξιολογούμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κ. Λέβι να κάνει τις κινήσεις που θέλει για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο ίδιος έδειξε ότι στην τακτική τα πάει περίφημα».

Για τον Γιαννούλη…
«Περιμένουμε ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ σχετικά με τον ποδοσφαιριστή. Περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν».

Για το διοικητικό…
«Όπως έγινε γνωστό δόθηκε πρόταση από τον κ. Παντελή. Δόθηκε από τα μέλη ψήφος εμπιστοσύνης στο δ.σ. του συλλόγου για να αξιολογηθεί η πρόταση αυτή. Έγινε ήδη συνάντηση το Σάββατο το πρωί, ενώ θα γίνει άλλη μια συνάντηση σήμερα. Η συνέλευση της εταιρείας σήμερα θα αναβληθεί για την Παρασκευή και αύριο είναι η συνέλευση του συλλόγου».

Για την ώρα έχει προβάδισμα ο κ. Παντελή;
«Δεν μπορώ να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, αν έχει δηλαδή κάποιος προβάδισμα έναντι του άλλου».

Για τον τραυματισμό του Καμπρέρα…
«Δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Θα το δούμε στις επόμενες μέρες. Θα δούμε πως έχει η κατάσταση του».

** «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για την στήριξη και την αφοσίωση. Είναι άξια θαυμασμού η στήριξη και περιμένουμε την ίδια στήριξη και στο ντέρμπι με την Ομόνοια».