29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Όρθια στο Τσίρειο πάλι η Κυρία(Ξανά 0-0 με την ΑΕΛ)

By on 15 Ιανουαρίου, 2017 0 901 Views

H Ανόρθωση έφυγε αήττητη και από το τρίτο της παιγνίδι στο Τσίρειο. Εκεί που κέρδισε τον Άρη και πήρε ισοπαλία με τον Απόλλωνα ,έφυγε με βαθμό στον αγώνα με την ΑΕΛ. Παρά τις ελλείψεις της η Ανόρθωση στάθηκε όρθια απέναντι στην ΑΕΛ και με λίγη τύχη θα μπορούσε να κερδίσει αφού είχε ευκαιρίες ενώ στο 69΄ζήτησε ένα πέναλτι σε χέρι του Τζούνιορ. Η ΑΕΛ πίεσε στα τελευταία λεπτά ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε ένα καλό Κόπριβετς και έχασε πολύτιμο έδαφος μένοντας στο ισόπαλο 0-0, όπως ακριβώς έγινε και στον πρώτο γύρο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αποτέλεσμα που δυσαρεστεί περισσότερο την ομάδα της Λεμεσού, που έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και πλέον είναι στο -5 από την κορυφή και στο -4 από τη δεύτερη θέση. Η Ανόρθωση πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και κράτησε τις ελπίδες της για είσοδο στην εξάδα.

ΑΕΛ: Ρομό, Κυριάκου, Φορτούνα, Τζούνιορ, Λαφράνς, Σοάρες, Σόουζα (39′ Νικολάου), Μπουένο (65′ Μπλάνκο), Γεωργιάδης, Σαβανέ (75′ Πίτι), Αρουαμπαρένα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Καλδερόν, Ερέρο, Αγκιλάρ, Οικονομίδης (90’ Νικολάου), Σίβου, Ζοάο Βίκτορ, Γκάμπριελ, Καρλίτος (94’ Αριστοτέλους), Καμπρέρα (75′ Κολούνγκα).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουένο, Φορτούνα, Αρουαμπαρένα / Καρλίτος, Αγκιλάρ, Καλδερόν, Σίβου