29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προέλαση του Απόλλωνα…Πέρασε και από το ΓΣΠ με νίκη

Προέλαση του Απόλλωνα…Πέρασε και από το ΓΣΠ με νίκη

By on 15 Ιανουαρίου, 2017 0 1211 Views

H προέλαση του Απόλλωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο είχε συνέχεια με νίκη μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια .Νίκη με 2-1 με δύο γκολ του Σαρδινέρο και εμφάνιση σε εκτός έδρας ντέρμπι που πείθει ότι αυτός ο Απόλλωνας διεκδικεί τον τίτλο. Οι νικητές ήταν καλύτερο στο Α΄ ημίχρονο όπου προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ. Η Ομόνοια αντέδρασε στο β΄ ημίχρονο και ισοφάρισε χάνοντας και κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα αλλά δεν ντα κατάφερε και ο Απόλλωνας πέτυχε νικητήριο γκολ που τον κρατά κοντά στην κορυφή αντίθετα με την Ομόνοια που υποχώρησε.
ΔΟΚΑΡΙ-ΓΚΟΛ
10′ Ο Παπουλής με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι του Παναγή μετά από ωραίο γύρισμα του Σαρδινέρο.

ΓΚΟΛ 0-1 14′ Ο Ο Μαγκλίτσα τροφοδότησε τον Σαρδινέρο που παρά την πίεση του Καρλίτος στάθηκε στα πόδια του και πλάσαρε τον Παναγή.

ΓΚΟΛ 62′ 1-1 Κόρνερ του Κλέϊτον ο Καρλίτος με κεφαλιά ισοφάρισε τον αγώνα.

ΓΚΟΛ 1-2 83′ Ο Σαρδινέρο άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Πέδρο απέφυγε τον Βύντρα και από κοντά σημείωσε το τελικό 1-2

Κίτρινες: Σοϊλέδης – Κυριάκου, Σακέτι

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς.

Βοηθοί: Ιωάννης Λαζάρου, Μάριος Καλογήρου.

Ομόνοια: Παναγή, Κωνσταντινίδης, Σοϊλέδης, Βύντρα, Καρλίτος, Φλορέσκου, Μαργκάσα, Φυλακτού (59′ Κατελάρης), Κλέϊτον, Σέρινταν, Ντάρμπισαϊαρ (74′ Χριστοφή).

Απόλλωνας: Βάλε, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Πέδρο, Ρομπέρζ, Κυριάκου, Παπουλής (64′ Σέρτζιο), Γκόμεζ, Βινίσιους, Σαρδινέρο, Μαγκλίτσα (80′ Πίεχ).