26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παρολίγο δράμα στο τέλος.Ο Εθνικός 3-2 την Αναγέννηση

Παρολίγο δράμα στο τέλος.Ο Εθνικός 3-2 την Αναγέννηση

By on 15 Ιανουαρίου, 2017 0 1338 Views

Ο Εθνικός Άχνας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-0 απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας στο 27΄αλλά αυτό που ακολούθησε μετέρτεψε τη νίκη του σε δραματική.Η Αναγέννηση φάνηκε αποφασισμένη να πάρει βαθμολογικό κέρδος και αφού μείωσε σε 3-2, είχε ευκαιρία, ακόμη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει την ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και πήραν προβάδισμα με τον Ζελάγια στο 70 λεπτό, σημειώνοντας το 8ο φετινό του γκολ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν δημιουργός του δεύτερο γκολ, το οποίο σημείωσε ο Χατζηβασίλης στο 23΄ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κιπιάνι ανέβασε στο 3-0 τον δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Στο 31΄ μείωσαν με τον Χριστοδούλου και είχε και συνέχεια…

Στην επανάληψη ο αγώνας πήρε ένα πολύ «τρελό» ρυθμό και με την συμπλήρωση 60 λεπτών αγώνα ο Φουρτάδο μείωσε ακόμη περισσότερο, σε 3-2. Η Αναγέννηση πίεζε διαρκώς για να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Ρίβας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Μπογκατίνοφ, αλλά νικήθηκε.

Κίτρινες: Κολάνης/ Κιπιάνι.

Κόκκινες:

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαϊδης.

Βοηθοί: Χαράλαμπος Γεωργίου, Χριστάκης Σπανός.

Αναγέννηση: Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Θεράποντος (75΄ Ρίβας), Χριστοδούλου (65΄ Κολάνης), Νατσιόπουλος. Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Κάλεζιτς (52΄ Σωτηρίου), Φουρτάδο.

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Αράμπαλ (81΄ Ενέσκου), Κιπιάνι (58΄ Γκαβρίλα), Χατζηβασίλης, Σικάρσκι (65΄ Μουλαζίμης), Φιλίποφ, Κυπριανού, Κρατσούνοφ, Ζελάγια.