24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Όσοι μου άσκησαν κριτική, θα με θυμούνται για όλη τους τη ζωή»

«Όσοι μου άσκησαν κριτική, θα με θυμούνται για όλη τους τη ζωή»

By on 13 Ιανουαρίου, 2017 0 644 Views

Παραμονές του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για τους επικριτές του οι οποίοι περίμεναν το πέρασμά του στο αγγλικό πρωτάθλημα, μόνο και μόνο για τον δουν να αποτυγχάνει.

Σε συνέντευξή του στο SkySports, o 35χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως η κριτική τον κάνει δυνατότερο και επιμένει πως ποτέ του δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο στην καριέρα του: «Ο κόσμος λέει για ‘είσαι νεκρός, είσαι το ένα, το άλλο’, πρώην συμπαίκτες -που ούτε καν τους θυμάμαι. Αλλά το σίγουρο είναι πως θα με θυμούνται εκείνοι για το υπόλοιπο της ζωής τους».

Οι προβλέψεις έλεγαν πως ο Σουηδός επιθετικός θα τα έβρισκε σκούρα στο Νησί: «Για χρόνια άκουγα πως δεν θα τα καταφέρω εδώ. Θα μπορούσα να πάω στην Κίνα ή στις ΗΠΑ, να πάρω τα λεφτά και να βολευτώ. Όμως δέχθηκα την πρόκληση (της Πρέμιερ Λιγκ). Αυτή είναι η επιλογή μου. Ήρθα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παλεύει τα τελευταία 4-5 χρόνια και αν καταφέρω να την φέρω ξανά στην κορυφή, θα είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος».

Ακόμα, ο Ίμπρα εξέφρασε την ανυπομονησία του και για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Λίβερπουλ: «Δεν βλέπω την ώρα. Είναι από τους αγώνες που θες να είσαι στο προσκήνιο και να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Ας ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, αλλά πάνω απ’ όλα, ας το κερδίσουμε».