20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της διαιτησίας.Επιτυχία 100% στο τεστ φυσικής κατάστασης

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της διαιτησίας.Επιτυχία 100% στο τεστ φυσικής κατάστασης

By on 12 Ιανουαρίου, 2017 0 946 Views

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ενώ απευθύνει χαιρετισμό στο Σεμινάριο Διαιτησίας.
———————-

Άρχισαν σήμερα το πρωί στην Αγία Νάπα οι εργασίες του Ενδιάμεσου Σεμιναρίου Διαιτησίας για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές κατηγορίας Elite, στην παρουσία των παρατηρητών Α’ Κατηγορίας.

Την έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου κύρηξε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

«Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που η κριτική που μπορώ να κάνω στις διαιτησίες που έχουμε δει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, είναι ελάχιστη. Βγάλατε δύσκολους αγώνες με επιτυχία αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να σας εφησυχάσει αλλά αντίθετα, πρέπει να αποτελεί κίνητρο για εσάς για ακόμη καλύτερη παρουσία στη συνέχεια γιατί, περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα», ανέφερε ο κ. Κουτσοκούμνης απευθυνόμενος προς τους διαιτητές, για να προσθέσει:

«Σας καλώ να κωφεύσετε στην κατά καιρούς κριτική που σας ασκούν διάφοροι που δεν είναι οι αρμόδιοι για να το πράξουν. Οι πλέον κατάλληλοι για να σας κρίνουν είναι οι παρατηρητές και οι εκπαιδευτές σας. Όλοι σας κάνετε θυσίες και μεγάλη προσπάθεια και όλα αυτά αντανακλούν στην επιτυχία που είχατε στο χθεσινό τεστ φυσικής κατάστασης. Λάθη πάντα θα γίνονται, όμως, στόχος μας είναι να εξαλείψουμε όσο το περισσότερο γίνεται τις φάσεις που είναι άσπρο μαύρο.

Η ΚΟΠ σας παρέχει ότι είναι δυνατό από πλευράς εκπαίδευσης αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Αυτό που περιμένουμε από εσάς, είναι να δίνετε κάθε εβδομάδα τον καλύτερο σας εαυτό στο γήπεδο και με ηρεμία, να σφυρίζεται αυτά που βλέπετε. Να θυμάστε πάντα ότι το πιο σημαντικό για ένα διαιτητή είναι η αυτοκριτική, μέσα από την οποία μόνο καλύτεροι μπορείτε να γίνεται».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Άλαν Σνόντι και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χιου Ντάλλας ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της ΚΟΠ για την παρουσία του στο Σεμινάριο και παράλληλα, εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για το γεγονός ότι στο χθεσινό τεστ φυσικής κατάστασης είχαμε 100% επιτυχία.

«Αυτό αντανακλά στη δική σας προσπάθεια αλλά και των γυμναστών και των εκπαιδευτών σας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σνόντι.

«Τα αποτελέσματα του χθεσινού τεστ, δείχνουν τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα σας. Συγχαρητήρια σε όλους», ανέφερε ο κ. Ντάλλας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Μιχάλης Αργυρού δήλωσε:

“Στόχος μας πρέπει να είναι η συνεχής βελτίωση για το καλό του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Όλοι μας, με αξιοπρέπεια να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι εκπαιδευτές και η Ομοσπονδία είναι δίπλα στους διαιτητές και όλοι οφείλουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα”.