29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ:Πέντε οι διεκδικητές του τίτλου

By on 12 Ιανουαρίου, 2017 0 1166 Views

Για όλους και για όλα μίλησε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, στη διάσκεψη τύπου που παρέθεσε για την αναμέτρηση με την Δόξα.

Για τον αγώνα με την Δόξα:

«Προετοιμαζόμαστε όπως όλα τα παιχνίδια μας με σεβασμό. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν η Δόξα είχε κάνει το καλύτερο της παιχνίδι. Αν αποδώσουμε το ίδιο όπως τα τελευταία παιχνίδια, θα τα καταφέρουμε».

Για μεταγραφικά:

«Δεν λέω κάτι συγκεκριμένο. Προσεγγίσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν και περιμένουμε. Ελπίζω σύντομα να έχουμε νεότερα».

Για Μπαράλ και Γιαμπαρέ:

«Θα δούμε…»

Για το σχήμα που χρησιμοποιεί:

«Έχω την τύχη να έχω ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται σε κάθε σύστημα. Δεν με ανησυχεί αυτό. Εμένα με ανησυχεί ο αντίπαλος. Αν παίζουμε όπως πρέπει θα τα καταφέρουμε».

Για Αστίθ, Μπερτόλιο και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μοράις στόπερ:

«Ο Μπερτόλιο είναι εκτός, για τον Αστίθ θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα. Πρέπει να βρω τις λύσεις, πιστεύω θα προλάβει ο Αστίθ. Αν όχι, υπάρχει η επιλογή του Νούνο Μοράις ή μπορεί να αλλάξει και το σύστημα».

Για τον Βάντερ:

«Μίλησα με τον Βάντερ και τον πρόεδρο. Ξεκαθάρισα και στους δύο πως τον θέλω, ο Βάντερ το κατάλαβε και συνεχίζει μαζί μας. Υπολογίζεται κανονικά».

Για τους αγώνες με την Αθλέτικ Μπιλμπάο:

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Γνωρίζουμε το μέγεθος και την ποιότητα που έχει η Μπιλμπάο. Παρακολούθησα και τα δύο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ειδικά στην έδρα της η Μπιλμπάο είναι πολύ δυνατή αλλά πιστεύω στην ομάδα μου».

Για την μάχη του πρωταθλήματος:

«Πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο. ΑΕΚ και ΑΕΛ είναι δυνατές ομάδες, όπως και ο Απόλλωνας αλλά και η Ομόνοια. Είναι μεγάλες ομάδες με ποιότητα και είναι όλες υπολογίσιμες. Τα πάντα μπορούν να συμβούν αλλά είμαστε πρώτοι και θέλουμε να μείνουμε εκεί».

Για τον Νικόλα Ιωάννου:

«Είμαι χαρούμενος για τον Νικόλα, δεν είναι έκπληξη για εμένα γιατί τον έβλεπα στις προπονήσεις. Άρπαξε την ευκαιρία, θέλω να είμαι δίκαιος με όλους. Είναι δύσκολο για ένα προπονητή να βάζει κάποιον και να βγάζει κάποιον άλλο από την ενδεκάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Νικόλα. Μπορεί να αγωνιστεί και στόπερ».