26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έρχεται για υπογραφή στην Κυρία ο Γιαννούλης

By on 12 Ιανουαρίου, 2017 0 1185 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον Πελέ:

«Θα μείνει ακόμη μερικές μέρες στο Νοσοκομείο, θα απέχει από την αγωνιστική δράση και θα αξιολογηθεί ξανά σε 6 με 8 εβδομάδες. Το σημαντικό είναι πως είναι εκτός κινδύνου. Χρειάζεται την στήριξη όλων μας και θα του την δώσουν. Όλη η οικογένεια της Ανόρθωσης είναι στο πλευρό του».

Για το ενδεχόμενο να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο:

«Δεν έγινε ενημέρωση από τους γιατρούς για αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Είμαστε δίπλα του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, προέδρους και εκπροσώπους τύπου άλλων ομάδων που ρωτούν για τον Πελέ και την υγεία του».

Για τη νίκη επί του ΑΣΙΛ:

«Δείξαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση, πήραμε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει και πάμε με διαφορετικό αέρα στον επαναληπτικό. Στο ποδόσφαιρο όταν αγωνίζεσαι με τέτοιες ομάδες το άγχος μεταφέρεται στα δικά σου πόδια. Οι παίκτες μας δεν πανικοβλήθηκαν, έμειναν πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στον επαναληπτικό».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:

Ακολουθεί ένα ντέρμπι αρκετά δύσκολο. Είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα, δύσκολα δέχεται γκολ. Χθες μετά το παιχνίδι ακολούθησε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και προπόνηση για τους υπόλοιπους. Για τον Ράγιος πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Με όσους έχει ο κ. Λέβι στη διάθεση του θα δουλέψει για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη:

«Θα φθάσει στην Κύπρο ο Γιαννούλης, θα περάσει από εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει.»

Για τον Χάρη Χαρίση:

«Είναι όνομα το οποίο προτάθηκε, αξιολογείται και εξετάζεται».

Για τον Φαμπρίτσιο:

«Όπως και ο Χαρίσης, έχει προταθεί στην ομάδα μας. Είναι παίκτες που αγωνίζονται σε θέσεις που μας ενδιαφέρουν».

Για τα διοικητικά:

«Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε το Δ.Σ του σωματείου ώστε να μην βγει κάτι προς τα έξω πριν από την γενική συνέλευση. Ελπίζουμε πως θα υπάρχουν υποψηφιότητες. Είναι ένα λεπτό το θέμα και θέλει προσοχή και ψυχραιμία. Η Παρασκευή δεν είναι μακριά. Έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές».