24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν έχει χρόνο για χάσιμο η Ανόρθωση. Επιβάλλεται να δοθεί λύση στο αδιέξοδο

Δεν έχει χρόνο για χάσιμο η Ανόρθωση. Επιβάλλεται να δοθεί λύση στο αδιέξοδο

By on 10 Ιανουαρίου, 2017 0 1111 Views

Θολό είναι το τοπίο στα διοικητικά της Ανόρθωσης .Πολλά λέγονται για ενδιαφέρον διαφόρων παραγόντων ,ενώ κάποιοι με το χαρτί των μετοχών παίζουν παιγνίδια τακτικής που πιθανόν για άλλη μια φορά να οδηγήσουν την Ανόρθωση σε περιπέτειες .Ήδη οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας με ανακοίνωση τους κήρυξαν ανεπιθύμητο στον κόσμο της Ανόρθωσης τον Χρ. Πουλλαίδη που μπορεί να έβαλε αρκετά λεφτά αλλά αφήνει μια ομάδα χωρίς καμιά βάση και θα χρειαστούν εκατομμύρια για να ξαναγίνει ομάδα με αξιοπρέπεια στα γήπεδα και διοικητικά εγκλωβισμένη σε χαρτιά μετοχών χωρίς ουσιαστική αξία. Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για παιγνίδια με τον χρόνο γιατί η Ανόρθωση πέρασε ήδη την 12η…και είναι κατεπείγον η διοικητική λύση με σταθερότητα πριν προκύψουν νέα προβλήματα που θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες για τον ιστορικό σύλλογο. Στο κάτω κάτω η εταιρεία έγινε με σκοπό να βοηθήσει τον σύλλογο και όχι για να τον εγκλωβίσει σε αδιέξοδα που οδηγούν σε περιπέτειες .
Την ίδια ώρα η ομάδα ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΣΙΛ με στόχο να εξασφαλίσει χωρίς περιπέτειες την πρόκριση ελπίζοντας σε διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου ενώ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ ο Λέβι δεν θα έχει τους κιτρινισμένους Γκονζάλβες και Πελέ αλλά ελπίζει στην επιστροφή του Ράγιος.
Στο μεταξύ για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.

Για τις συναντήσεις που θα γίνουν με ενδιαφερόμενους για να εμπλακούν στα διοικητικά:

«Πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρία του Δ.Σ του συλλόγου, με την ολοκλήρωση της εκδόθηκε ανακοίνωση. Θα γίνουν συναντήσεις ανάμεσα στο Δ.Σ του σωματείου και τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τα διοικητικά της εταιρείας. Σκοπός είναι να βρεθεί μια λύση το συντομότερο».

Για τα ονόματα των ενδιαφερόμενων για τις συναντήσεις:

«Κάποια ονόματα που έχουν επισημοποιηθεί ισχύουν κάποια όχι. Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Παντελή. Αύριο μετά το παιχνίδι θα γίνουν συναντήσεις. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αλλά πρέπει πρώτα να βρεθεί το Δ.Σ του σωματείου μαζί τους, τι μπορούν να κάνουν και πως μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είναι κάτι που θα μείνει κρυφό. Προτιμούμε να περιμένουμε να δούμε πως θα πάει το πράγμα».

Για το που αποσκοπούν αυτές οι συναντήσεις:

«Πρέπει να βρεθούν τα άτομα και τον τελικό λόγο θα τον έχουν τα μέλη του σωματείου την γενική συνέλευση της Παρασκευής. Είναι μια προεργασία που γίνεται, να γνωρίζει και ο κόσμος καλύτερα και να αναλυθούν στα μέλη όλα τα δεδομένα».

Για την μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Πουλλαϊδη στο σωματείο:

«Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, είναι θέμα χρόνου να υπογραφούν και να προχωρήσει με το 51% το σωματείο ως μεγαλομέτοχο της εταιρείας. Αυτό που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές».

Για τον Ρέινα και το θέμα της ενίσχυσης:

«Ο κύριος Λέβι αποφάσισε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας μας, τώρα θα προχωρήσουμε για ενίσχυση. Ενδιαφερόμαστε για τον Κάι και τον Γιαννούλη. Για τον Γιαννούλη έγινε η πρόταση για να τον αποκτήσουμε δανεικό από τον ΠΑΟΚ και περιμένουμε την απάντηση του. Μελετούνται και άλλες περιπτώσεις πέραν του Κάι».

Για δημοσιεύματα στο Ισραήλ για τον Ρόνι Λέβι:

«Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν πολλά για την ομάδα μας. Ακούσαμε πως επειδή ο Ράγιος αγόρασε σπίτι στην Ισπανία θα αποχωρήσει. Ακολούθως ακούστηκε αυτό με τον κ. Λέβι. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά τα πράγματα».

Για τον Κολούνγκα:

«Έγραψε και ο ίδιος πως με έκπληξη προτάθηκε στην Μαγιόρκα. Όλα αυτά είναι ψέματα. Συνεχίζει να είναι επαγγελματίας και κάτι τέτοια δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται έχουν αντίκτυπο και στην ομάδα. Κουβαλά ένα καλό βιογραφικό, δεν απέδωσε όσα αναμέναμε αλλά μερικές φορές είναι και άλλοι λόγοι, όπως για παράδειγμα να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Ελπίζουμε να βγάλει ένα καλύτερο εαυτό στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για τις εξελίξεις στην Ανόρθωση:

«Είναι μια κρίσιμη εβδομάδα. Οι υποψηφιότητες ολοκληρώνονται την Παρασκευή και θα γνωρίζουμε αρκετά για τα διοικητικά».

Για τον αγώνα με τον ΑΣΙΛ:

«Δεν υπάρχει υποτίμηση για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΣΙΛ. Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα τον αντίπαλο να διεκδικήσει οτιδήποτε»

Για τον Ράγιος και την ετοιμότητα του:

«Υπάρχει προπόνηση σε λίγο. Δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ, θα διαφανεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΛ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Είδαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να μην μείνουμε κάτω στην βαθμολογία. Γκονσάλβες και Πελέ θα είναι εκτός λόγω τιμωρίας».