27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Ο Ερμής είναι ένα κουτί. Δεν ξέρεις τι θα ανοίξει…(Μάλλον ο Κοσμά προπονητής)

ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Ο Ερμής είναι ένα κουτί. Δεν ξέρεις τι θα ανοίξει…(Μάλλον ο Κοσμά προπονητής)

By on 9 Ιανουαρίου, 2017 0 1656 Views

Για τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον Ερμή, μετά την αποχώρηση του Νίκου Παναγιώτου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του σωματείου, Λούκας Φανιέρος.

«Ο κ. Παναγιώτου είναι πολύ καλός προπονητής. Του ευχόμαστε να κάνει καλή καριέρα. Είχαμε κάποιες συγκυρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε. Είναι φιλικό το διαζύγιο, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ καλός προπονητής, έκανε πράγματα που έμειναν στην ιστορία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί οι παίκτες να μην είναι καλοί, μπορεί να μην ταιριάζουν; Δεν ξέρω. Κάτι όμως έπρεπε να αλλάξει. Καλή τύχη στο Κ. Παναγιώτου. Όποια ομάδα τον πάρει δεν θα χάσει» ανέφερε αρχικά.

Αν θα αναλάβει ο Γιώργος Κοσμά…

«Είναι πιθανό. Μίλησα με πάνω από 10 προπονητές. Ο Ερμής είναι περιζήτητος. Έχουμε μια συνεδρία και σε μια ώρα θα αποφασίσουμε. Προτιμάω Κύπριο προπονητή».

Για την αποχώρηση του Σίργκι…

«Βρήκε ομάδα στη Ρουμανία. Καλή του τύχη. Όποιος θέλει, μένει στον Ερμή».

Για την ενίσχυση…

«Θα δούμε με την επιτροπή. Ο νέος προπονητής θα μας πει τι θέλει.

Για το τι έφταιξε και έχασε από τον Εθνικό…

«Θέλω η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να μηδενίσω τον Νίκο Παναγιώτου. Έδειξε πόσο καλός προπονητής είναι. Ήρθε η μέρα για να γίνει η αλλαγή. Του ευχόμαστε καλή τύχη».

Για τη συνέχεια… .

«Περιμένω να δω να παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο και να πάρουμε το κάτι παραπάνω για να μπορούμε. Καταφέραμε και τους βάλαμε όλους στα πόδια μας. Χάσαμε από Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό και βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Δεν μπορείς να μην κάνεις κίνηση, όταν κάτι δεν πάει καλά».

Αν έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα…

«Δεν ξέρω πως θα αντεπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές. Τα έδωσαν όλα. Ο κ. Παναγιώτου, τα έκανε όλα. Ο Ερμής είναι ένα κουτί. Δεν ξέρεις τι θα ανοίξει…»