26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ είναι η κορυφή. Αναμένονται εξελίξεις για την ενίσχυση

Το σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ είναι η κορυφή. Αναμένονται εξελίξεις για την ενίσχυση

By on 4 Ιανουαρίου, 2017 0 989 Views

ο ΑΠΟΕΛ κρατά τη νίκη από τον αγώνα με την Δερύνεια αν και δεν συνηθίζει να δέχεται δύο γκολ σε δύο λεπτά σε τέτοιου είδους παιγνίδια.Το σημαντικό είναι η νίκη ,τα 4 γκολ ,οι φάσιες που έφτιαξε η ομάδα και η άνοδος στην κορυφή. Παράλληλα συνεχίζεται το ψάξιμο για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα μέσα στον Ιανουάριο.Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τη νίκη επί της Αναγέννησης:

«Κρατάμε τη νίκη, μετά τις διακοπές. Είναι κάπως αφύσικο να δεχόμαστε δύο γκολ μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, δεν θυμάμαι πότε έχει ξανασυμβεί αυτό. είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ομάδας, την αποτελεσματικότητα της, πετύχαμε τέσσερα γκολ, αν και είχαμε αρκετές ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάζουμε την συνέχεια».

Για το ότι δημιουργούνται αρκετές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι:

«Το πιο σημαντικό είναι πως δημιουργούνται ευκαιρίες. Το θέμα της κατάληξης είναι καθαρά θέμα μιας περαιτέρω βελτίωσης. Για αυτό τον σκοπό δουλεύουν όλοι. Δεν μπορούμε να πούμε μετά από τέσσερα γκολ δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ευστοχία της ομάδας. Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Να συζητάμε μετά από ένα παιχνίδι που σημειώσαμε τέσσερα γκολ πως μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα».

Για τους Πιέρο και Ντε Καμάργκο:

«Οι επιθετικοί είναι η κύρια αιτία για να σκοράρουν και όλοι οι υπόλοιποι. Ο τρόπος που λειτουργούν μέσα στο γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ σαν ομάδα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν κοιτάξει κάποιος την ιστορία, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι πρώτοι σκόρερ που έβγαλε το ΑΠΟΕΛ».

Για τους 23 παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής:

«Η χρησιμοποίηση των παικτών εναπόκειται στον προπονητή. Η διαμόρφωση του ρόστερ εναπόκειται στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι. Για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος έχουμε ένα ρόστερ με βάθος. Για δύο παιχνίδια βλέπουμε τον Νικόλα Ιωάννου να αγωνίζεται εκτοπίζοντας δύο πιο έμπειρους, όπως ο Λάγο και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Πρέπει να το βλέπουμε από την ευχάριστη του πλευρά. Είναι έτοιμος ο Λάγο, είναι καθαρά θέμα προπονητή που δεν αγωνίζεται, αυτός κάνει την διαχείριση του ρόστερ».

Για τα μεταγραφικά:

«Θα έλεγα πως σήμερα θα έχουμε και κατάληξη σε ότι αφορά τον Λάτσι, λόγω του ότι έχουν αποσταλεί τα συμβόλαια για τερματισμό του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, με την θετική έγκριση του ΑΠΟΕΛ. Ο Λάτσι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω του έντονου συναγωνισμού που υπάρχει στην συγκεκριμένη θέση δεν πήρε συμμετοχή. Εξ΄ όσων γνωρίζω θα πάει στον Λεβαδειακό. Είναι 20 χρονών και θέλει να αγωνίζεται. Τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό του και το ήθος του. Πιστεύω θα ακούσουμε για τον Λάτσι τα επόμενα χρόνια».

Για τον Ναπολεόνι:

«Δεν έχουμε καταθέσει καμία πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή. Η επιτροπή προγραμματισμού συνεχίζει το ψάξιμο. Πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες».

Για τις ανανεώσεις:

«Δεν υπάρχει χρονικό όριο για τις ανανεώσεις. Δεν έχουν να κάνουν με το θέμα της ενίσχυσης».