19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πως έπεσε στην παγίδα και αποβλήθηκε ο Λαίφης(βίντεο)

Πως έπεσε στην παγίδα και αποβλήθηκε ο Λαίφης(βίντεο)

By on 28 Δεκεμβρίου, 2016 0 1227 Views

H Σταντάρ Λιέγης δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Σιντ-Τρούιντεν, η οποία κατάφερε να κάνει ανατροπή, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 64 αγωνιστικά λεπτά!

Με πέναλτι του Ισχάκ Μπελφοντίλ κατάφερε η ομάδα της Λιέγης να αποφύγει την ήττα, με τον Αλγερινό να διαμορφώνει στο 80′ το τελικό 2-2 από τα 11 βήματα.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, στο 77′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, κάνοντας μάλιστα το φάουλ από οποίο προήλθε το 2-1.Πάντως όπωε φαίνεται και στο βίντεο ο Λαίφης δέχθηκε κτύπημα από τον αντίπαλο του και έπρεπε να δωθεί φάουλ υπέρ του και κάρτα στον αντίπαλο του πριν εξελιχθεί η φάση που έφερε την αποβολή του ίδιου.

Αυτή ήταν η πρώτη αποβολή του Κύπριου αμυντικού με την φανέλα του βελγικού συλλόγου (θυμίζουμε πως ανήκει στον Ολυμπιακό), ενώ τελευταία του αποβολή, επίσης με απευθείας κόκκινη, ήταν τον περασμένο Απρίλη στην ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ.

Η Σιντ-Τρούιντεν έπαιζε με 10 παίκτες από το 13 λογω αποβολής του Μπακαγιοκό, “λύγισε” στο 47′ με το γκολ του Τρεμπέλ, αλλά στο 73′ απάντησε με τον Θεμπάγιος (μακρινό σουτ που κόντραρε) και στο 78′, ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Μπολί, αλλά ο Μπελφοντίλ με το 7ο γκολ γλίτωσε την Σταντάρ απ’την ήττα.

Νωρίτερα,η Γκενκ είχε νικήσει την Γάνδη με τον Νίκο Καρέλη να σκοράρει για 18η φορά φέτος, αλλά να τραυματίζεται.