19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΒΕΡΓΕΤΗΣ:Δεν κυνηγάω με ιδιαίτερο ζήλο μεταγραφές τον Ιανουάριο-Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου

ΒΕΡΓΕΤΗΣ:Δεν κυνηγάω με ιδιαίτερο ζήλο μεταγραφές τον Ιανουάριο-Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου

By on 23 Δεκεμβρίου, 2016 0 1172 Views

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σταϊκος Βεργέτης εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει και στη νέα περίοδο στην Σαλαμίνα.Ο Ελλαδίτης τεχνικός μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM από την Τρίπολη, στην οποία βρίσκεται για διακοπές.

Για τον μέχρι στιγμής απολογισμό:

«Πιστεύω είναι θετικό το πρόσημο. Ένα ξεκίνημα όχι ιδανικό που θα μπορούσε να θέσει εκτός στόχων την ομάδα θεωρώ πως η πιο καλή συνέχεια μας επιτρέπει να είμαστε εντός των στόχων μας. Δουλειά θέλει ακόμη η ομάδα. Δεν χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς, χρειάζεται να προοδεύσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας αλλά το πρόσημο είναι θετικό».

Για το αν νιώθει πως έχει βάλει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα:

«Εδώ και τρεις μήνες γίνεται μια ομαδική δουλειά. Εγώ σαν προπονητής έχω τη δική μου προπονητική φιλοσοφία την οποία προσπάθησα να καταθέσω στα παιδιά. Οι συνεργάτες μου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Γίνεται μια πολύ ποιοτική δουλειά που βοηθάει την ομάδα να αποκτήσει τη δική της νοοτροπία και φιλοσοφία στο γήπεδο».

Για τον στόχο της εξάδας:

«Είναι ένας στόχος δύσκολο αλλά όχι ανέφικτος. Πρέπει να ματώσουμε στο γήπεδο για να το καταφέρουμε., είμαστε μόλις δύο βαθμούς εκτός εξάδας και θα συνεχίσουμε στο δεύτερο γύρο αυτό το κυνήγι».

Για την ενίσχυση τον Ιανουάριο:

«μετά από τρεις μήνες στην ομάδα έχω άποψη για το ρόστερ στην ομάδα. Προτιμώ να βελτιώσω όσο μπορώ τους ποδοσφαιριστές. Δεν πολυπιστεύω τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Οι παίκτες που παίρνεις τον Ιανουάριο είναι αμφιβόλου ποιότητας, δεν ξέρεις πότε και πως θα αφομοιώσουν τα στοιχεία που βάζουμε στην ομάδα. Είναι λίγο ρίσκο οι μεταγραφές Ιανουαρίου για αυτό δεν τις κυνηγάω με ιδιαίτερο ζήλο».

Για το πώς βλέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Χωρίς να θέλω να χαϊδέψω αυτιά και να μπλέξω εγκώμια, έχω εκπλαγεί θετικά από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πάρα πολύ η ένταση και ο ρυθμός που έχουν οι ομάδες στα παιχνίδια. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, όχι μόνο στις μεγάλες ομάδες, αλλά και οι μικρομεσαίες ομάδες. Είναι σε εξέλιξη και σε ανοδική πορεία το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτό το πιστοποιεί η είσοδος του ΑΠΟΕΛ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και η άνοδο της Εθνικής Κύπρου».

Για την μάχη για τον τίτλο:

«Νομίζω θα τραβήξει μέχρι τέλους αυτή η μάχη., Δεν θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Δεν θα τις δώσουν το δικαίωμα. Άλλο ένα καλό στη Κύπρο. Υπάρχουν πολλές υποψήφιες ομάδες».

Για το αν έχει συμφωνία και για τη νέα χρονιά με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Έχω συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα για την τρέχουσα σεζόν με όψιον ανανέωσης από πλευράς της ομάδας. Δεν έχουμε ακόμη συζητήσει κάτι. Βεβαίως θέλω να μείνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Κύπρο, το βιοτικό επίπεδο, τους ανθρώπους. Η Λάρνακα μου αρέσει πολύ».