25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα έκανε όλα ο Ίσμα Γκονζάλβες και λύτρωσε την Ανόρθωση

Τα έκανε όλα ο Ίσμα Γκονζάλβες και λύτρωσε την Ανόρθωση

By on 22 Δεκεμβρίου, 2016 0 1349 Views

Ο Ίσμα Γκονζάλβες τα έκανε όλα και οδήγησε την Ανόρθωση στην 4η νίκη της στο πρωτάθλημα Cyta με 2-0 επί του Άρη και έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της Αμμοχώστου που παρά τη νίκη της και πάλι προβλημάτισε .Ο Γκονζάλβες κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε κάνοντας το 1-0 στο 41΄,εκτέλεσε άλλο ένα στο 72΄και το έχασε και πέτυχε το 2-0 στο 82΄με ατομική και έξυπνη ενέργεια την ώρα που ο Άρης πίεζε την εστία του Κόπριβετς και πλησίαζε στη ισοφάριση. Το δεύτερο γκολ ήταν λύτρωση για την Ανόρθωση που ενώ στο Α΄ ημίχρονο ήταν υποφερτά καλή στο β΄ ημίχρονο ταμπουρώθηκε στην άμυνα και δέχθηκε έντονη πίεση από τον Άρη που στάθηκε άτυχος σημαδεύοντας τα δοκάρια .
Ο Γκονζάλβες ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε από τη Ανόρθωση ενώ κάποιες καλές ενέργειες είχε και ο Καρλίτος ενώ αυτή τη φορά ήταν θετικός ο Κόπριβετς όπως επίσης και ο Καρδερόν που έπαιξε στα άκρα της άμυνας.
Σωστά τα δύο πέναλτι που έδωσε ο Μασιάς ενώ ο βοηθός του τον βοήθησε και διόρθωσε λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι στο 15΄ενώ ίσως να εδικαιούτο ένα πέναλτι ο Άρη στο 80 και ίσως η Ανόρθωση στο 22΄.
Η φάση του αγώνα έγινε στο 82 ΄όταν ο Γκονζάλβες έκλεψε από τον Παχίπη και από μακριά πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα του Άρη που βγήκε πολύ έξω από την περιοχή του για αν διώξει την μπάλα πριν κάνει το λάθος ο Παχίπης.

Αυτή ήταν μόλις η 4η νίκη της Ανόρθωσης στο φετινό πρωτάθλημα και η δεύτερη στην έδρα της. Της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην 6η θέση ωστόσο η εμφάνιση της στο β΄ημίχρονο ήταν και παλι προβληματική.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αγκιλάρ/Μενέντες, Μαραγκουδάκης, Θεοφίλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Μασιάς.

ΒΟΗΘΟΙ: Παύλος Γεωργίου, Ευαγόρας Ευαγόρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Αγκιλάρ, Ρίος (57΄ Γκάμπριελ), Καλντερόν, Ερέρο, Βίκτορ, Οικονομίδης (62΄ Πελέ), Σίβου, Καρλίτος, Γκονσάλβες, Καμπρέρα (85΄ Κυριάκου).

ΑΡΗΣ: Γκοτ, Κυριάκου (46΄ Παναγή), Μενέντες, Θεοφίλου, Παχίπης, Μάρτινς, Ράντου, Αντωνίου (46΄ Γουέλνα), Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ (66΄ Ικάντε), Γκονζάλες το λάθος ο Παχίπης.