25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήρε δύσκολα το βαθμό στο Δασάκι η ΑΕΛ .Ο Εθνικός εδικαιούτο πέναλτι στο 90΄

Πήρε δύσκολα το βαθμό στο Δασάκι η ΑΕΛ .Ο Εθνικός εδικαιούτο πέναλτι στο 90΄

By on 22 Δεκεμβρίου, 2016 0 1369 Views

H ΑΕΛ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 στο Δασάκι ισοφαρίζοντας στο 88΄ενώ στο 90΄ο Εθνικός στερήθηκε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αφού ο Τσούκκας δεν παραχώρησε πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηβασίλη από τον Ρομό. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που έκρυβε παγίδες σε κάθε προσπάθεια των παικτών ο Εθνικός προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Ζελάγιας στο 18΄και του Κατσιαράβα στο 35΄.Στο 43΄ ο Στόιτζεφ ανέτρεψε καθαρά τον Ουέλινγκντον και σωστά ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Μπουένο από την άσπρη βούλα νίκησε τον Μπογκαντίνοφ και μείωσε για την ΑΕΛ.
Στο β΄ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες μέχρι το 88΄όπου ο Ουέλινγκντον γύρισε και ο Σόουζα με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 90΄ όπως αναφέραμε λανθασμένα ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηβασίλη από τον Ρομό και δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Εθνικό να πάρει τη νίκη. Η ΑΕΛ έχασε τώρα την συγκατοίκηση στην κορυφή αλλά είναι συγκάτοικος με το ΑΠΟΕΛ στην δεύτερη θέση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στόιτσεφ (4η)/ Σόουζα, Νικολάου, Αιρόσα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αβραάμ Τσούκκας.

ΒΟΗΘΟΙ: Μιχάλης Μαρίνου, Γιώργος Σάββα.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 700

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Αράμπαλ, Γκριγκαλάβα (52΄ Ντόβνια), Κατσαράβα (89΄ Παπαγεωργίου), Χατζηβασίλης, Ενέσκου, Κυπριανού,(90; Μουλαζίμης) Σικάρσκι, Φιλίποφ, Ζελάγια.

ΑΕΛ: Ρομό, Τζούνιορ, Σιέλης, Ζόουζα, Σαβανέ (71΄ Ηλία), Αϊρόσα, Σοάρες, Μπουένο (70΄ Νικολάου), Γεωργιάδης, Ουέλινγκτον, Φορτούνα (85΄ Μαύρου).