29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Ομόνοια – Αναγέννηση 5-1: Επέτρεψε στις νίκες!

By on 17 Δεκεμβρίου, 2016 0 882 Views

Η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες με επιβλητικό τρόπο επι της Αναγέννησης με σκόρ 5-0 στο στάδιο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 15ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα του Τζον Κάρβερ ήταν το αφεντικό του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη για την συνέχεια έχοντας μάλιστα και αρκετά καλή απόδοση σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Τα δύο γκολ για την Ομόνοια ήρθαν από τον Άγγλο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ένα σκόραρε ο κορυφαίος του αγώνα Κλέιτον ένω τα άλλα δύο χρεώθηκαν ως αυτογκόλ σε ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης.

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 22΄μετά από ατομική ενέργεια του Κλέιτον, έκανε το γύρισμα και με αυτογκόλ ο Ευθυμίου πέτυχε το 1-0, ενώ στο 27΄ ήρθε προβολή του Ντάρμπισαϊαρ και αυτογκόλ από τον Ντιαλό για το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε με προβολή το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 62΄μετά από σούτ του Φολέρσκου, απέκρουσε ο Βιέρα, στην επαναφορά όμως ο Ντάρμπισαϊαρ σκόραρε το 11ο φετινό του γκολ κάνοντας το 4-0. Στο 83΄ο κορυφαίος του αγώνα για την Ομόνοια Κλέιτον πέτυχε το 5-0 για την ομάδα της Λευκωσίας. Το μόνο που κατάφερε η  Αναγέννηση ήταν να μειώσει στο 87′ με 87΄ τον Φουρτάδο στο τελικό 5-1.

Μοναδικό μελανό σημείο για την Ομόνοια είναι το ότι για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρής Μασιάς.

ΒΟΗΘΟΙ: Νίκος Καλησπέρας, Χρίστος Ε. Χρίστου.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Κωνσταντινίδης (Φιλιώτης), Παντελιάδης, Βύντρα, Όρσουλιτς (70΄ Νασιμέντο), Φλορέσκου, Τουρέ, Μαργκάσα, Κλέιτον, Ντάρμπισαϊαρ, Σέρινταν (64΄ Χριστοφή).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βιέρα, Φωτίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Θεράποντως, Χατζηγιαννακού (90΄ Σλοβ), Μπριτζίτο, Φουρτάδο, Νατσιόπουλος (57΄ Βλασόπουλος), Χριστοδούλου (81΄ Ιωάννου), Γουέσλεμ.