25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το δεχτούμε

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το δεχτούμε

By on 17 Δεκεμβρίου, 2016 0 1085 Views

Στην αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που βρήκαν στάθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

«Συγχαρητήρια στον Ερμή για τον βαθμό που πήρε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε τη διάθεση που έπρεπε. Όλες οι ομάδες που παίζουν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ δίνουν το 120% σε κάθε ενέργεια τους. Αν δεν είσαι έτοιμος για αυτό τότε θα υποφέρεις. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε στον Ερμή μια ευκαιρία, τη μοναδική στο παιχνίδι και τα κατάφερε. Αυτό έπαιξε το ρόλο του. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το δεύτερο ημίχρονο. Κυριαρχήσαμε εντελώς και πετύχαμε μόλις ένα γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες όμως δεν πετύχαμε και άλλο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το δεχτούμε. Χάσαμε δύο βαθμούς, προχωράμε και θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, το τελευταίο πριν τα Χριστούγεννα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν στη Λάρνακα και μας βοήθησαν. Περιμένω να έρθουν στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, να υποστηρίξουν την ομάδα και να την χειροκροτήσουν για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει σε Κύπρο και Ευρώπη».

Για το τι δεν έκανε το ΑΠΟΕΛ για να φτάσει στη νίκη…

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν βρήκαμε κενούς χώρους για να φτιάξουμε φάσεις. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας έκανε δύσκολα τα πράγματα».

Για την ενίσχυση…

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι…»