26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απτόητη η ΑΕΛ. Νίκη με το αγαπημένο της σκορ και ήρωα τον Ρόμο!

Απτόητη η ΑΕΛ. Νίκη με το αγαπημένο της σκορ και ήρωα τον Ρόμο!

By on 17 Δεκεμβρίου, 2016 0 1277 Views

Με το αγαπημένο της σκορ η ΑΕΛ κέρδισε την Δόξα(1-0)και παρέμεινε συγκάτοικος στην κορυφή .Ο Αρουαμπαρένα ευστόχησε σε πέναλτι στο 77΄΄και ο Ρόμο κράτησε τη νίκη αποκρούοντας πέναλτι του Παουλίνιο της Δόξας στο 90! Και στα δύο πέναλτι που έδωσε ο νεαρός διαιτητής Χριστοφή υπήρχαν παραβάσεις και παρόλο που ήταν δύσκολες φάσεις ο διαιτητής έδειξε αποφασιστικότητα και τόλμη δίνοντας τις παραβάσεις. Μετά την απόκρουση του πέναλτι από τον Ρόμο ο κόσμος της ΑΕΛ φώναξε το σύνθημα για το πρωτάθλημα και στο τέλος ασφαλώς αποθέωσε τον Ρομό που θυμίζει τον Ντεγκρά της χρονιάς του τίτλου.. Στενή αλλά δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ που ήταν καλύτερη ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο όπου άσκησε πίεση στην άμυνα της Δόξας η οποία νιώθει άτυχη γιατί έχασε το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρουαμπαρένα.(4η)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τιμόθεος Χριστοφή.

ΒΟΗΘΟΙ: Χαράλαμπος Γεωργίου, Ανδρέας Π. Ανδρέου.

ΑΕΛ: Ρόμο, Σιέλης, Αϊρόσα, Γεωργιάδης (79΄ Σαβανέ), Φορτούνα, Μπουένο (68΄ Ουέλινγκτον), Σοάρες, Αρουαμπαρένα (85΄ Νικολάου), Σόουζα, Ντόσα Τζούνιορ, Μπαμπάνκο

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου (80΄ Μπεμπέτο), Ρούντι, Γουίλσον, Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφανά (68΄ Κάστρο), Ενινφούλ, Πόλο, Πουτζιουρής.