19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

«Το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει κοινή πρόθεση»

By on 16 Δεκεμβρίου, 2016 0 840 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:

«Πάμε στο παιχνίδι αυτό με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βάζει δύσκολα σε όλους. Πολλές φορές δεν πήρε αυτά που άξιζε στον αγωνιστικό χώρο. Έχει μια σταθερή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα ο Ερμής και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παραμείνουμε στη κορυφή».

Για τα δεδομένα με τους τραυματίες:

«Εκτός από τις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα ήταν ο Στάθης Αλωνεύτης που αποκόμισε πρόβλημα από το τελευταίο παιχνίδι όπως και ο Μιλάνοφ αλλάκαι ο Λάγο που ήταν εκτός από τα τελευταία παιχνίδια. Για τον Λάγο και τον Μιλάνοφ θα δοθεί σήμερα η απάντηση αν θα είναι έτοιμοι, για τον Στάθη Αλωνεύτη είναι λιγότερες οι πιθανότητες».

Για τον Λάγο:

«Ο Λάγο είχε καταπονηθεί αρκετά λόγω ενός προβλήματος που είχε στο γόνατο και λόγω αυτής της ευαισθησίας που είχε, αποφασίστηκε να του δοθεί ένα πρόγραμμα το οποίο θα τον αποφορτίσει. Του είχε δημιουργηθεί υγρό στο γόνατο κάτι το οποίο δεν υφίσταστε. Το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόγραμμα. Θεωρώ πως ήταν η ορθότερη επιλογή ώστε να έχουμε τον ποδοσφαιριστή έτοιμο. Ο Λάγο προπονείται κανονικά εκτός από το δίτερμα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

Για τις ανανεώσεις Εφραίμ και Αλωνεύτη:

«Ο Εφραίμ και ο Αλωνεύτης που το ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ανανεώσει μαζί τους τη συνεργασία. Δεν υπήρχε οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Μας έχουν αναφέρει και οι ίδιοι τα δικά τους θέλω. Το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει κοινή πρόθεση».

Για τον Μποντούροφ και την ενίσχυση:

«Να υπενθυμίσω πως το ΑΠΟΕΛ έχει πλέον αποφασίσει να λειτουργήσει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο σε σχέση με προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και αυτό έχει να κάνει και με την πρόσληψη του αρχισκάουτερ του κύριου Λορένθο. Το τι πράττει ο κύριος Λορένθο, είναι να δουλεύει και για τις δύο επερχόμενες μεταγραφικές περιόδους γιατί θκλουμε να έχουμε μια ομάδα που να είναι έτοιμη στην Ευρώπη. Θέλουμε να μπορέσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας σε σχέση με την προσπάθεια που θα κάνουμε το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια και έχει κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις και έχει κωδικοποιήσει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο κεφάλαιο ενίσχυση το καλοκαίρι. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε ένα έγκαιρο προγραμματισμό».

Για αυτούς που είναι εκτός πλάνων:

«Είναι ένα θέμα που δεν ήθελα να θίξω δημόσια. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στο κόσμο είναι πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ερμή:

«Υπάρχει μια σταθερή ροή για την διάθεση των εισιτηρίων. Δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο στάδιο και καλώ τον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια του από νωρίς, μέχρι αύριο το μεσημέρι. Μας έχει παραχωρήσει την κεντρική εξέδρα κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε περισσότερο κόσμο. Είναι και καλύτερο το οπτικό πεδίο, είναι ιδανικές οι συνθήκες για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα».