18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Την κρατά εγκλωβισμένη.Η τακτική Πουλλαίδη πληγώνει την Ανόρθωση

Την κρατά εγκλωβισμένη.Η τακτική Πουλλαίδη πληγώνει την Ανόρθωση

By on 16 Δεκεμβρίου, 2016 0 1406 Views

Το οπαδικό σάιτ της Ανόρθωσης Anorthosis24.net, με άρθρο υπό τον τίτλο
Την κρατάει εγκλωβισμένη,εξαπωλύει επίθεση κατά του Πουλλαίδη για τους τακτικισμούς που ακολουθεί βάζοντας την Ανόρθωση σε κίνδυνο.Να υπενθυμίσουμε ότι τα ίδια έκανε και το καλοκαίρι με συνέπεια τα τραγικά αποτελέσματα .
Ττο άρθρο αυτούσιο:

Λένε πως από το καράβι ο καπετάνιος εγκαταλείπει τελευταίος, στην Ανόρθωση ο Χρήστος Πουλλαΐδης εγκατέλειψε πρώτος, κάτι που αποτελεί ντροπή και για το θεσμό του προέδρου σε οποιοδήποτε σύλλογο ή οργανισμό.

Όχι μόνο εγκατέλειψε, αλλά για την ώρα η επόμενη μέρα, είναι δέσμια στις προθέσεις του, μιας και ως ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, είναι αυτός που θα αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Το να θέλεις να παραιτηθείς και να εγκαταλείψεις την προσπάθεια, μπορεί να γίνει κατανοητό μιας και το λεγόμενο γινάτι δεν ήταν φτιαγμένο για τα δύσκολα. Αλλά να κρατάει δέσμια την ομάδα με τις αποφάσεις του, για κάποια χαρτιά που λέγονται μετοχές που επί της ουσίας δεν έχουν αξία και να αναλώνεται σε τακτικισμούς αλλά και εκβιαστικές κινήσεις, είναι ανήθικο και εις βάρος της Ανόρθωσης, που όχι μόνο δεν θα του το συγχωρέσει κανένας αλλά το όνομα του θα γραφτεί στην ιστορία στις μαύρες σελίδες της ιστορίας.