20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Εκτός εαυτού ο Ν. Παπάς είπε πολλά …

By on 16 Δεκεμβρίου, 2016 0 1581 Views

Εκτός εαυτού ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας , Νίκος Παπάς έκανε δηλώσεις που θα του στοιχίσουν ακριβά αλλά τόνισε ότι θα πληρώσει αλλά ήθελε να πει κάποια πράγματα. Τα στημένα είπε δεν ήταν το πρόβλημα στην Κύπρο αλλά το σύστημα…με αφορμή τα πέναλτι που έδωσε ο Ψευδιώτης στην ΑΕΖ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λυπάμαι για το ποδόσφαιρο που δημιουργήσαμε στην Κύπρο. Φτύνουν… αίμα κάποιοι παράγοντες, είναι κρίμα να αντιμετωπίζονται έτσι. Λυπάμαι για αυτούς που ηγούνται. Παίρνουν θέσεις μόνο για τα στημένα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η κατάντια.

Κατάντια δεν είναι τα στημένα, κατάντια είμαστε εμείς που είμαστε μέρος αυτού του συστήματος, που είναι σάπιο.
Αυτοί οι άνθρωποι που είναι διαχρονικά εκεί δεν παίρνουν θέση. Αυτοί οι κύριοι είναι μέρος του συστήματος. Αυτή η ομάδα δεν θα γίνει περίγελος κανενός. Έπρεπε να ήμασταν 5η θέση θέση, όμως κάποιοι κύριοι μας έχουν κλέψει μέχρι και σήμερα 10 βαθμούς. Ο Τράττος με την Ομόνοια απέκρουσε με το χέρι και δεν μας έδωσε πέναλτι ,με τον Απόλλωνα ,το Ζακάκι..,
Ξοδεύουμε, πληρώνουμε, είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν θέλαμε να αδικηθεί κάποιος.
Αυτή η ομάδα με 34.000 ευρώ (σ.σ.: το μήνα) προϋπολογισμό παρουσιάζει αυτό το θέαμα, και κάθεται ο κόσμος να την δει στην τηλεόραση αλλά κάποιοι κύριοι δεν θέλουν να είναι εκεί ψηλά. Θα πληρώσω στη Δικαστική, γιατί έπρεπε να πω κάποια πράγματα. Δεν είμαστε κορόιδα. Κορόιδα είναι αυτοί που μας κοροϊδεύουν όλα αυτά τα χρόνια».