19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανατροπή για τη Σαλαμίνα. Η Κυρία όταν έχασε τον Ράγιος …χάθηκε

Ανατροπή για τη Σαλαμίνα. Η Κυρία όταν έχασε τον Ράγιος …χάθηκε

By on 16 Δεκεμβρίου, 2016 0 1383 Views

Ένας παικταράς όταν είναι στο γήπεδο μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη αλλά όταν φύγει από το γήπεδο αποκαλύπεται η γύμνια της ομάδας του. Ο Ράγιος έκανε σπουδαίο Α΄ ημίχρονο και έδωσε το προβάδισμα στην Ανόρθωση που στο Α΄ ημίχρονο ήταν καλύτερη και δίκαια προηγήθηκε με τον καλύτερο της παίκτη. Στο β΄ ημίχρονο η αναγκαστική αλλαγή του και η έλλειψη επιλογών στον πάγκο μετέτρεψαν την Ανόρθωση σε κομπάρσο στο παιγνίδι .Μετά από τραγικό λάθος του Αγκιλάρ που δεν έδιωξε σωστά ούτε μάρκαρε τον Μακρίεφ ο φορ της Σαλαμίνας με συρτό σουτ στην κλειστή γωνία του Κόπριβετς που πιάστηκε στον ύπνο ισοφάρισε και ακολούθησε η ανατροπή με το δεύτερο γκολ του Μάτσι .Δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το 2-1 η Σαλαμίνα αφού αυτή ανέβηκε με τις αλλαγές ενώ η Ανόρθωση αποδυναμώθηκε με τις αναγκαστικές αποχωρήσεις των Ράγιος και Σιβού.
Η Σαλαμίνα πλέον είναι κοντά στην έκτη θέση ενώ η Ανόρθωση έμεινε μακριά και προβληματίζει αφού είναι ξεκάθαρο ότι έχει πολλά κενά και αδυναμίες και αν δεν έρθει ενίσχυση τον Ιανουάριο θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Η αναγκαστική αποχώρηση του Ράγιος επηρέασε αισθητά την Ανόρθωση αφού έχασε τον καλύτερο της παίκτη ενώ σε λίγο ήρθε και η αποχώρηση του Σιβού και πλέον η Σαλαμίνα επιβλήθηκε. Πίεσε την εστία του Κόπριβετς αλλά μια φορά απείλησε με τον Μάτσι που αστόχησε ενώ η Ανόρθωση έχασε δύο ευκαιρίες για να κάνει το 0-2 πριν ισοφαρίσει ο Μακρίεφ που αξιοποίησε τον … ύπνο του Αγκιλάρ και του Κόπριβετς. Μετά το 1-1 η Ανόρθωση δεν είχε δυνάμεις αφού είχε ήδη χάσει την ποιότητα της με την αποχώρηση του Ράγιος χωρίς να έχει επιλογές στον πάγκο και η Σαλαμίνα που ενισχύθηκε με τις αλλαγές της πήρε το προβάδισμα με τον Μάτσι κάνοντας την ανατροπή.
-Η Ανόρθωση στο 45΄εδικαιούτο πέναλτι πάντως όταν ανατράπηκε ο Γκονζάλβες και στην πτώση του ,μετά τη παράβαση που δεν δόθηκε κτύπησε τον αμυντικό που έκανε το πέναλτι κάτι που θα του στόιχιζε την αποβολή.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αβελάιρας/Γκονσάλβες, Ρέινα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεόφυτος Νεοφύτου

ΒΟΗΘΟΙ: Αθηνόδωρος Ιωάννου, Χριστάκης Σπανός.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Κούσουλος (79΄ Άντονιτς), Νεάγκου (64΄ Μπεμπέ), Σκοπελίτης, Αβελάιρας, Κολοκούδιας (46΄ Τσούρτσουριτς), Μάατσι, Μακρίεφ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ρίος, Αγκιλάρ, Ερέρο, Βίκτορ, Οικονομίδης (85΄ Κυριάκου), Ράγιος (67΄ Κολούνγκα), Σίβου (72΄ Πελέ), Καμπρέρα, Γκονσάλβες.