28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη, εκλογές ,οικονομική ενίσχυση,μεταγραφές τα επείγοντα στην Ανόρθωση!

Νίκη, εκλογές ,οικονομική ενίσχυση,μεταγραφές τα επείγοντα στην Ανόρθωση!

By on 15 Δεκεμβρίου, 2016 0 1276 Views

Η Ανόρθωση έχει μπροστά της το ντέρμπι με τη Ν.Σαλαμίνα όπου θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη και αυτό αφορά τον προπονητή και τους παίκτες.Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες για οικονομική ενίσχυση με στόχο να καλυφθούν τα κριτήρια Δεκεμβρίου ενώ στις 29 Δεκεμβρίου θα γίνει η συνέλευση.Από το αποτέλεσμα της συνέλευσης και της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση θα ξεκαθαρίσει και το θέμα των μεταγραφών τον Ιανουάριο όπου για την ωρα υπάρχει κάοιο μούδιασμα παρόλο που η ενίσχυση είναι αναγκαία κάτι που ζήτησε επιτακτικά και ο Ρόνι Λέβι ,για να μην μπλεκτεί σε περιπέτειες η ομάδα. Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για την έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας που ορίστηκε για τις 29 Δεκεμβρίου και αν προκύπτει ενδιαφέρον…

«Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον μέσα στις επόμενες μέρες. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου στην οποία να ενημερωθούν τα μέλη για το οικονομικό». .

Για το οικονομικό…

«Θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες ενέργειες για την οικονομική ενίσχυση. Ο κόσμος είναι δίπλα μας. Όμως άτομα που έχουν οικονομική ευχέρεια θα πρέπει να έρθουν κοντά».

Για το ότι πέραν των 1.000 φίλων της Ανόρθωσης βρέθηκαν στο ΓΣΠ στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ…

«Οι οπαδοί μας δίνουν ρεσιτάλ αφοσίωσης και στήριξης. Βρίσκονται δίπλα μας. Ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση η ομάδα, ο κόσμος είναι κοντά και μας υποστηρίζει. Τον θέλουμε κοντά μας και στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για το ότι δεν αγωνίζονται Κύπριοι στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που φέρνει πρόστιμα…

«Υπάρχουν στην ομάδα οι Οικονομίδης, Κυριάκου και Νικολάου. Θα θέλαμε ασφαλώς να υπάρχουν Κύπριοι στην ενδεκάδα μας, όμως ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

Αν θα κάνουν προσπάθεια για ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές…

«Θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιοι ποιοτικοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν».

Για τις μεταγραφές…

«Πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το οικονομικό. Μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες και με τη γενική συνέλευση του συλλόγου θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα τα πράγματα».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα…

«Είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Μπορούσε να φύγει με διπλό από το Τσίρειο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Εμείς θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη»