26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κρίσημη καμπή για την ΑΕΚ .Μόνο νίκη στο ματς με τον Εθνικό

Κρίσημη καμπή για την ΑΕΚ .Μόνο νίκη στο ματς με τον Εθνικό

By on 15 Δεκεμβρίου, 2016 0 1009 Views

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο AEK ARENA τον Εθνικό Άχνας (Σάββατο 17/12, 16:00) και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες αφήνοντας πίσω της τις άσχημες εμφανίσεις που τις κόστισαν βαθμούς. Ο προπονητής της Imanol Idiakez, καθώς και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ.Οι δηλώσεις τους :

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας μετά τις δύο ισοπαλίες, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα για μας είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψει η αυτοπεποίθηση, να επιστρέψει η καλή ψυχολογία στην ομάδα μας. Ασφαλώς γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Είναι μία ομάδα που έχει βελτιωθεί αρκετά τους τελευταίους δύο μήνες που άλλαξε τον προπονητή. Είναι σε καλή κατάσταση, με καλή οργάνωση στο παιχνίδι τους, αμύνονται σωστά όλη η ομάδα και είναι αρκετά απειλητικοί στις αντεπιθέσεις, ιδιαίτερα με τους δύο επιθετικούς. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι 100% σε αυτό το παιχνίδι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε τους τρεις βάθμους. Πάντοτε επαναλαμβάνουμε το ίδιο, αλλά είναι πραγματικότητα για μας ότι τώρα χρειαζόμαστε τον κόσμο περισσότερο από ποτέ. Κατά την διάρκεια της σεζόν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, για μας είναι οι πρώτες μας από τότε που ξεκινήσαμε και τους ζητώ να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές σε όλο το παιχνίδι γιατί σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο το παιχνίδι. Μπορεί σε ορισμένες στιγμές να μην βρούμε τους χώρους γιατί ο αντίπαλος αμύνεται καλά και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί σε όλο το παιχνίδι και όλοι μαζί να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

«Eίναι μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Απομένουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, έτσι ώστε να κλείσουμε την χρονιά με καλό τρόπο. Θεωρώ ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια στα οποία δεν είχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα μας βρίσκουν ενεργοποιημένους έτσι ώστε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτά, οι κακές στιγμές, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας και να προσπαθήσουμε στον αγώνα του Σαββάτου, μέσα στην έδρα μας να κάνουμε καταρχάς καλή εμφάνιση, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε την νίκη που είναι πρώτιστης σημασίας. Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, ιδιαίτερα στο καινούργιο γήπεδο και γενικά μέχρι το τέλος, το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, με πολλά δύσκολα παιχνίδια και ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί να σπρώξει την ομάδα, γιατί χρειάζεται αυτή την ώθηση. Όπως είναι το πρωτάθλημα με τις ομάδες να είναι στην ίδια βαθμολογική θέση και προσωπική μου άποψη είναι ότι θα παραμείνει αυτό το σενάριο μέχρι το τέλος ο κόσμος ακόμη περισσότερο να είναι στο πλευρό της ομάδας και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.