1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Φανιέρος απαντά στην Ομόνοια για Νταμπίζα και διαιτησία

Ο Φανιέρος απαντά στην Ομόνοια για Νταμπίζα και διαιτησία

By on 14 Δεκεμβρίου, 2016 0 1896 Views

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο μέσω του Super ΣΠΟΡ FM, για τα όσα λέχθηκαν από πλευράς Ομόνοιας στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

«Με εκπλήσσουν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ομόνοιας. Πρέπει να είναι μεγάλο το μαράζι του. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι κοντή η μνήμη του σύμφωνα με το βίντεο που έβγαλε. Να έχουν την τόλμη να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους. Πάντα αδικούμαστε. Έχω και εγώ έχω πολλές φάσεις που η Ομόνοια είχε εύνοια. Πέρσι μας έκοψε τέσσερεις φορές οφ σάιντ πίσω από το κέντρο, έδωσε πέναλτι εναντίον μας στο 92΄ για να μας νικήσει. Με τη Δόξα νίκησαν με γκολ που η μπάλα πέρασε την μπάλα ένα μέτρο έξω. Έχουμε και εμείς αντίλογο αλλά δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο» ανέφερε αρχικά.

Για το θέμα με την παραπομπή του Νίκου Νταμπίζα…

«Ναι, ήμουν στη φυσούνα. Δεν μου αρέσει να κάνω ρουφιανάκι. Ο εκπρόσωπος τύπου και ο κ. Νταμπίζας, έπιασαν τον διαιτητή από τη φανέλα. Είπα του ανθρώπου να τον αφήσει για να μην τιμωρηθεί και με έσπρωξε. Αυτό μόνο έκανα. Έπρεπε να τον αφήσω να πάει στους διαιτητές για να φάει την ποινή του. Έπρεπε να πάει άλλος. Ο εκπρόσωπος τον κρατούσε από τη φανέλα. Να μάθουν να σέβονται. Έγιναν πολλά λάθη και σεβόμαστε την Ομόνοια αλλά να μας σέβονται και εμάς».

Αν νιώθει θιγμένος με τα όσα ανέφερε η Ομόνοια…

«Βεβαίως. Έπρεπε να μιλήσουμε. Πέρσι όταν τελείωσε ο αγώνας με 1-0 με πέναλτι στο 92΄ και μετά έξι λάθη της διαιτησίας χτύπησαν στο μάτι τον αντιπρόεδρο μου και τον Κεϊτά. Βρήκα τον σεκιούριτι, μιλήσαμε μαζί και το παραδέχτηκε. Έκανε κατάθεση και πήγαν να μας κατηγορήσουν. Δεν κάναμε κινήσεις. Η Ομόνοια δεν μας θέλει φίλους της. Η Ομόνοια μπορεί να αδικήθηκε. Δεν είναι όμως, μόνο η Ομόνοια. Κάποτε ήμασταν εμείς, κάποτε το ΑΠΟΕΛλίν, κάποτε άλλος. Υπάρχουν και φίλοι του Ερμή που είναι και Ομονοιάτες. Δεν έπρεπε να μπλέξουν τον Ερμή για μια φάση. Δεν το είδε όπως δεν είδε το πέναλτι της Καρμιώτισσας στον αγώνα με την Ομόνοια. Δεν το είδε όπως τη φάση πέρσι, όπου βγήκε η μπάλα ένα μέτρο έξω προτού σκοράρει η Ομόνοια. Ο Ερμής θα είναι μέσα στα πόδια τους όλους».