26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Γκόκιτς θυμάται την Μπιλμπάο και δίνει ελπίδες στο ΑΠΟΕΛ

O Γκόκιτς θυμάται την Μπιλμπάο και δίνει ελπίδες στο ΑΠΟΕΛ

By on 13 Δεκεμβρίου, 2016 0 1327 Views

Για την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με την Μπιλμπάο, τον αγώνα με τους Βάσκους όταν βρισκόταν στην Ανόρθωση και πολλά άλλα, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Για την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με την Μπιλμπάο και τον καιρό που αγωνίστηκε με την Ανόρθωση κόντρα στους Βάσκους:

«Ήταν ωραίο παιχνίδι, ήταν και ο Βαλβέρδε αντίπαλος. Είχαμε κάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, κανένας δεν περίμενε να κερδίσουμε 2-0. Στο δεύτερο παιχνίδι χάσαμε 3-0 με παίκτη λιγότερο και στο τέλος δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Τότε ήταν πολύ καλή η Ανόρθωση. Ήταν και τότε η Μπιλμπάο μεγάλη ομάδα. Εμείς πιστέψαμε στους εαυτούς μας, κυνηγήσαμε την πρόκριση. Το σημαντικό είναι πως δώσαμε χαρά στο κόσμο μας και είχαμε τις ελπίδες μας».
(Σ.Σ Ο Γκόκιτς όποως και οΣάμπουριτς αγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα αλλά στον επαναληπτικό απουσίαζαν λόγω καρτών)
Για την Αθλέτικ Μπιλμπάο:

«Πάντα μια ισπανική ομάδα είναι πολύ καλή., παίζουν ανοικτά, ανεξάρτητα με το ποιος είναι αντίπαλος. Εκεί είναι η ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ γιατί έχει αποδείξει την αξία του. Προκρίθηκε πρώτο στη βαθμολογία και είναι πολύ σημαντικό για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για το πώς βλέπει το ΑΠΟΕΛ:

«Είναι μια πειθαρχημένη ομάδα που ξέρει τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο, κάθε παίκτης ξέρει την θέση του. Είναι μια έμπειρη ομάδα το ΑΠΟΕΛ με γρήγορα άκρα και ένα καλό νεαρό σέντερ φορ. Το νέο αστέρι της Κύπρου. Είναι από το Α μέχρι το Ω ομάδα».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Τόσοι προπονητές πέρασαν από τον Ολυμπιακό και όλοι λένε ο Βαλβέρδε ήταν από τους κορυφαίους. Ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο, του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς και ζητά πίεση και ταχύτητα σε όλο το παιχνίδι. Η Μπιλμπάο έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Αρτουρί. Ο Μουνιάν ήταν εξαιρετικός θα γίνει μεγάλο αστέρι. Είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει μόνο δύο νίκες η Μπιλμπάο, το δυνατό της σημείο είναι η έδρα της».

Για τα στοιχεία που διακρίνει στο ΑΠΟΕΛ:

«Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να έχει ελπίδες για πρόκριση. Είδα όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Έχει τακτική, με πολλά τρεξίματα. Πιστεύω το ΑΠΟΕΛ θα είναι έτοιμο με την Μπιλμπάο. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχασε από την Μπερ Σεβά».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου:

«Έχει καλά στοιχεία, πρέπει να συνεχίσει, να δουλέψει περισσότερο. Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έπαιξε μόνος του την άμυνα του Ολυμπιακού. Μπορεί να αγωνιστεί σε πιο υψηλό επίπεδο. Χρειάζεται όμως αρκετή δουλειά και ιδρώτα. Πρέπει να συνεχίσει για να βελτιωθεί».

Για το τι κάνει αυτή την περίοδο:

«Είμαι προπονητής, για να δουλέψεις θέλεις και λίγη τύχη. Ήμουν Κίνα το τελευταίο διάστημα και τώρα ψάχνομαι. Η βάση μου είναι στην Αθήνα».

Για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Αυτός και ο Μέσι, είναι… τι να σας πω. Παλιά βάζαμε 20 γκολ τη χρονιά και ήταν μεγάλο κατόρθωμα, αυτοί βάζουν 50 γκολ τη χρονιά, έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Το άξιζε ο Ρονάλντο, πήρε τους δύο σημαντικούς τίτλους τον περασμένη χρόνο, το Ευρωπαϊκό και το Τσάμπιονς Λιγκ».