18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Όποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να αγωνίζεται, η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει με το ζόρι»

«Όποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να αγωνίζεται, η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει με το ζόρι»

By on 13 Δεκεμβρίου, 2016 0 730 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Καζαμίας.  

Για τον Άλεξ Κωνσταντίνου…  

«Όποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να αγωνίζεται, η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει με το ζόρι. Τρανό παράδειγμα είναι ο Φροξυλιάς. Ο καθένας έχει το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία. Ο ποδοσφαιριστής λόγω της απογοήτευσης που είχε μιας και θεωρούσε ότι δικαιούνταν να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ζήτησε από τον προπονητή, να τον δεχτεί πίσω στην ομάδα γιατί θέλει να παλέψει και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει ξανά θέση στην ομάδα. Προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Το θέμα θα εξετάσει η διοίκηση στην αυριανή της συνεδρίας. Ήταν λάθος η εκτίμηση του Άλεξ. Έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια παιχνίδια. Ο προπονητής μας δίνει ευκαιρίες και αυτό κατάλαβε και ο Άλεξ. Όταν έχεις μεγάλο ρόστερ θα πρέπει να υπάρχει υπομονή. Παράδειγμα είναι ο Νεάγκου που βρισκόταν για ένα γύρο στον πάγκο και ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και από τους 26 που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Περίμενε ένα γύρο στον πάγκο και όταν του δόθηκε η ευκαιρία έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…  

«Χάνουμε τον Πεδρίτο για τους επόμενους δύο αγώνες λόγω τενοντίτιδας. Θα χάσει τους αγώνες με  Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση…  

«Πάντα αυτά τα παιχνίδια μας προσφέρουν θέαμα. Είναι το τοπικό ντέρμπι και αποτελεί επιπλέον κίνητρο. Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση των ομάδων. Αν καταφέρουμε και πάρουμε τη νίκη, θα τους διατηρήσουμε πέντε βαθμούς μακριά».

Αν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση…

«Τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ στενά. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών. Η ομάδα μας δεν χρειάζεται ενίσχυση. Έχουμε πλούσιο ρόστερ και βάθος. Βλέπουμε παίκτες στον πάγκο όπως οι Μπεμπέ και Νεαγάκου, ο Μακρίεφ ήταν στον πάγκο για κάποια παιχνίδια, έχουμε εξτρέμ όπως οι Παύλου, Άλεξ, Μάτσι, καλούς αμυντικούς που μένουν στον πάγκο. Η βασική μας εκτίμηση είναι ότι η ομάδα έχει το ρόστερ για να βγάλει όλη τη χρονιά».