24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η καλή άμυνα φέρνει διακρίσεις και …κορυφή (όλα τα νέα της ΑΕΛ)

Η καλή άμυνα φέρνει διακρίσεις και …κορυφή (όλα τα νέα της ΑΕΛ)

By on 13 Δεκεμβρίου, 2016 0 1145 Views

Οι άμυνες φέρνουν τίτλους και διακρίσεις λένε στην ΑΕΛ που μπορεί να κερδίζει συνήθως με στενά σκορ αλλά σημασία έχει ότι βρίσκεται στην κορυφή και συνάμα κερδίζει τις εντυπώσεις.Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για τον συνωστισμό στην κορυφή…

«Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και είμαστε ευχαριστημένοι. Η ΑΕΛ είναι μια σταθερή ομάδα, είχαμε 1-2 άσχημα ημίχρονα με ΑΕΖ και Καρμιώτισσα όμως δείχνουμε καλό πρόσωπο και σταθερότητα. Όσο περνά ο καιρός η ΑΕΛ είναι όλο και καλύτερη και έχει στείλει τα μηνύματα της».

Για τις καλές αμυντικές επιδόσεις…

«Μας λείπουν κάτι πεντάρες, τεσσάρες για να φτάσουμε τους άλλους στα γκολ. Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοια άμυνα. Οι άμυνες φέρνουν επιτυχίες, τίτλους και διακρίσεις. Πολύ λίγες φορές, οι ομάδες που έχουν κερδίσει κάτι, δεν είχαν καλή άμυνα. Τις περισσότερες φορές επιβάλλεται να έχεις καλή άμυνα».

Για το ότι η ΑΕΛ δεν θα προχωρήσει σε έφεση για την τιμωρία του Μέσκα…

«Έχουν μελετήσει το θέμα οι νομικοί σύμβουλοι και αποφασίστηκε να μην προχωρήσουμε σε έφεση».

Για την απουσία του Μέσκα στα επόμενα παιχνίδια…

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δείξει καλό πρόσωπο. Δεν θέλω να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά. Θα βασιστούμε σε αυτούς που θα έχουμε στη διάθεση μας. Να είναι όλοι ήρεμοι και να έχουμε μια χρονιά μακριά από τιμωρίες. Θέλουμε να συνεχίσουν όλοι να έχουν την καλή παρουσία χωρίς πράξεις που θα φέρουν την ομάδα στη Δικαστική».

Για τη μεταγραφική περίοδο…

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Για μας είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε να κάνουμε 1-2 κινήσεις. Οι εποχές είναι δύσκολες. Είναι και το οικονομικό. Ο Ανδρέα Σοφοκλέους έμεινε μόνος του και αυτό δεν αρμόζει στην ΑΕΛ. Ο πρόεδρος έχει ζητήσει επανειλημμένα τη βοήθεια των ΑΕΛιστών που μπορούν να βοηθήσουν. Έκανε κάλεσμα για να έρθουν κοντά όμως τα αποτελέσματα που είχαμε ήταν μηδαμινά. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι με τη βοήθεια του απλού κόσμου δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να δουν ότι η προοπτική της ομάδας είναι τεράστια».

Για τον αγώνα με τη Δόξα…

«Η Δόξα μας έστειλε ηχηρό μήνυμα, όπως έκανε και η Αναγέννηση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας για να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε στα ψηλά».

Αν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα πέραν του Μέσκα…

«Όχι…»