19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ας ξυπνήσουν πριν είναι αργά . Η έκκληση Λέβι προς την διοίκηση της Ανόρθωσης τα λέει όλα.

Ας ξυπνήσουν πριν είναι αργά . Η έκκληση Λέβι προς την διοίκηση της Ανόρθωσης τα λέει όλα.

By on 13 Δεκεμβρίου, 2016 0 1226 Views

O Ρόνι Λέβι μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ κτύπησε το καμπανάκι …Στην αρχική του δήλωση εξέφρασε την απογοήτευση του και την αναστάτωση του για την γενική εικόνα της ομάδας και κάλεσε όλους στην ομάδα να ξυπνήσουν…Είναι ένα μήνυμα προς τους διοικούντες ενόψει Ιανουαρίου , αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Ανόρθωση χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της. Ασφαλώς η ήττα από το ΑΠΟΕΛ δεν είναι από μόνη της που προκάλεσε τον προβληματισμό του Λέβι και του κόσμου της ομάδας. Άλλωστε στο β΄ ημίχρονο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ έβγαλε καλές στιγμές η Ανόρθωση και πλησίασε στο θετικό αποτέλεσμα. Και θα ήταν παράλογο να περιμένει κάποιος την ήττα από το ΑΠΟΕΛ για να αντιληφθεί ότι η φετινή Ανόρθωση έχει κενά και αδυναμίες που φωνάζουν! Όταν χάνεις από ομάδες του β΄ γκρούπ στην έδρα σου και δεν βγάζεις καλή εικόνα σαν ομάδα δεν χρειάζεται να ΄χάσεις από το ΑΠΟΕΛ για να αντιληφθείς το πρόβλημα.
Το καλοκαίρι με την διοικητική αβεβαιότητα και τις πρόχειρες και λανθασμένες επιλογές προκάλεσαν την εικόνα που παρουσίασε σε 14 παιγνίδια πρωταθλήματος και σε ένα κυπέλλου η Ανόρθωση. Αν επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό και τώρα που υπάρχει ευκαιρία να διορθωθούν κάποια πράγματα στην δεύτερη μεταγραφική περίοδο και με τη παραίτηση του Πουλλαίδη υπάρξει αβεβαιότητα και δεν γίνουν ενέργειες έγκαιρα για μεταγραφές ουσίας που θα υποδείξει ο προπονητής το υπόλοιπο του της περιόδου ίσως να είναι ακόμα χειρότερο για την εικόνα της Ανόρθωσης. Ας πάρουν το μήνυμα οι διοικούντες τον σύλλογο. Δεν σημαίνει ότι η παραίτηση Πουλλαίδη θα πρέπει να παραλύσει τα πάντα…Άλλο η συνέλευση και οι διοικητικές εξελίξεις και άλλο η ομάδα. Δεν σηκώνει άλλη αργοπορία ούτε άλλα λάθη .
Πριν από τις γιορτές η Ανόρθωση έχει δύο σημαντικά παιγνίδια. Μέχρι πέρσι σε αυτά τα παιγνίδια εθεωρείτο φαβορί. Τώρα όμως οι αγώνες με την Σαλαμίνα εκτός (Παρασκευή)και με τον Άρη εντός (την άλλη Πέμπτη) παίρνουν χαρακτήρα ντέρμπι υψίστης βαθμολογίας σημασίας .Δύο νίκες θα την φέρουν κοντά στην πρώτη εξάδα που αποτελεί πλέον βασικό στόχο. Τυχόν απώλειες όχι μόνο θα την απομακρύνουν από τον στόχο αλλά θα την καθηλώσουν στο δεύτερο όμιλο με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα. Χρειάζονται δύο νικηφόρα αποτελέσματα και δουλειά για μεταγραφές που θα κλείσουν κενά και θα ενισχύσουν την ομάδα για την συνέχεια της περιόδου. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα αυτών των δύο αγώνων η ενίσχυση είναι αναγκαία .Αυτή την φορά ας ακούσουν την δραματική παραίνεση του προπονητή της ομάδας. Όταν σου λέει ο προπονητής ότι είναι αναστατωμένος και ανήσυχος για την ομάδα και καλεί τους ανθρώπους του συλλόγου να ξυπνήσουν δεν χρειάζονται άλλα λόγια για να πεισθούν ότι πρέπει να ενεργήσουν χωρίς αναβολή και δισταγμό…!