25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ψάχνει το λάθος για να το διορθώσει η ΑΕΚ

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 1133 Views

Κάτι δεν πάει καλά τις τελευταίες βδομάδες στην ΑΕΚ και αυτό φαίνεται και στοίχισε.Η ισοπαλία με την Αναγέννηση δεν έγινε μάθημα και στον αγώνα με την Δόξα το γρήγορο γκολ δεν βοήθησε στην εμφάνιση.Αντίθετα στο β΄ημίχρονο έπαιξε με την φωτιά και δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό χωρίς περιθώριο αντίδρασης.Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο όμως αυτή η κατπάσταση γιατί θα χαθεί το τρένο..
Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τις απώλειες βαθμών με την Δόξα:

«Είναι ένα αποτέλεσμα που μας πληγώνει και με τον τρόπο που διαμορφώθηκε. Είναι σκληρό να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Βεβαίως και είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να το διορθώσουμε. Πλέον έχουμε συγκάτοικο στην κορυφή και υπάρχει πιθανότητα να έχουμε και άλλο συγκάτοικο. Δεν μπορούμε παρά να θεωρούμαστε από τους χαμένους της αγωνιστικής».

Για το ότι χάθηκε το +4

«Μέσα σε δύο αγωνιστικές κάναμε διπλό χαρακίρι».

Για τους λόγους που ήρθαν οι απώλειες:

«Από την στιγμή που τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά, σημαίνει πως η παρουσία μας δεν είναι και οι καλύτερη. Οι λόγοι είναι αρκετοί αλλά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να τα αναλύσω. Πρέπει να βρούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, χωρίς να ψάχνουμε άλλοθι και δικαιολογίες. Αλίμονο αν χαθεί η πίστη στην ομάδα, πρέπει να ανακάμψουμε».

Για την επόμενη μέρα της ισοπαλίας:

«Ακούτε σαν παρηγοριά στον άρρωστο να λες πως ακόμη είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά αυτή είναι η αλήθεια, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Όπως στις νίκες, έτσι και στα αρνητικά αποτελέσματα έχουν όλοι ευθύνη. Ο προπονητής μας ανέλαβε το δικό του μερίδιο ευθύνης. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι δουλειά, μόνο δουλειά».

Για την αποχώρηση του γυμναστή:

«Έγινε αντικατάσταση, για προσωπικούς λόγους έχει αποχωρήσει ο Τόνι Τζιλ. Δεν θέλω να τονίσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Για την ενίσχυση:

«Από την στιγμή που ο κύριος Ρόκα είναι ο αρμόδιος, η προσπάθεια ενίσχυσης δεν σταματάει. Πρώτα όμως πρέπει να βρούμε τους τρόπους να ορθοποδήσουμε αγωνιστικά. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τώρα είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τον κόσμο μας. Το ξέρουμε πως τον έχουμε ανάγκη. Τώρα τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».