29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Παρί-Μπαρτσελόνα και Μπάγερν- Άρσεναλ τα μεγάλα ζευγάρια

Παρί-Μπαρτσελόνα και Μπάγερν- Άρσεναλ τα μεγάλα ζευγάρια

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 931 Views

Δύο είναι τα ζευγάρια που δείχνουν, τουλάχιστον αυτή την ώρα, ως τα πιο ενδιαφέροντα για τον επόμενο γύρο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας, προέκυψε ένα… μεγάλο ντέρμπι, αυτό της κόντρας της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπαρτσελόνα (που ανανέωσαν το ραντεβού τους έπειτα από τη σεζόν 2014-2015), όπως επίσης έγινε γνωστό ότι τελικά οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν να γλιτώσουν από την ατυχία τους, αφού πέφτουν ξανά μπροστά σε πολύ σημαντικό εμπόδιο, αυτό της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν που είχε δηλώσει ότι φοβάται μονάχα τη Γιουβέντους, θα πρέπει να προετοιμάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα δύο ματς απέναντι στη δυναμική Νάπολι, ενώ, σίγουρα προκάλεσε ικανοποίηση στη Μάντσεστερ Σίτι η ανάδειξη της Μονακό του Ραδαμέλ Φαλκάο που θα βρεθεί στο δρόμο της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια δείχνει αυτό της Σεβίλλης με τη Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να έχουν εντυπωσιάσει στην παρθενική τους εμφάνιση στη διοργάνωση με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν στα τέσσερα από τα πέντε ματς του ομίλου, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δέχθηκε με χαρά την κλήρωση που τη φέρνει αντιμέτωπη με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που τερμάτισε πρώτη από τον όμιλο στον οποίο βρισκόταν μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκει στο δρόμο για τους «8» τη Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι

Μπενφίκα – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ

Πόρτο – Γιουβέντους

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Σεβίλλη – Λέστερ

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 14/15 και 21/22 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 7/8 Μαρτίου και 14/15 του ίδιου μήνα.