29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Ο άνθρωπος δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο. Δεν θα κινδυνέψει η ομάδα»

«Ο άνθρωπος δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο. Δεν θα κινδυνέψει η ομάδα»

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 802 Views

Για όλα όσα αφορούν την Δόξα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου.

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ και τη συνέχεια:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συλλυπητήρια στον πρώην προπονητή μας κύριο Χατζηλούκα που έχασε χθες στη μητέρα του. Είμαστε χαρούμενοι για τον βαθμό, η ομάδα μας ανάκαμψε και σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να παίρνουμε βαθμούς. Με την ενίσχυση του Ιανουαρίου ευελπιστούμε να πάμε καλύτερα».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου:

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάει στη θέση που της αξίζει. Ο Γκουλόν υπέγραψε, ο Κορομινάς υπογράφει σήμερα και έχουμε άλλες δύο θέσεις».

Για το πώς έπεισε τον Κορομινάς να υπογράψει:

«Είναι χωρίς ομάδα το παιδί, είναι γνωστός και με τον προπονητή μας και στα 33 του χρόνια του είπαμε πως στην Κύπρο μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο μέχρι τα 36. Είναι έτοιμος από αγωνιστικής κατάστασης και θα αγωνιστεί με την πρώτη ευκαιρία».

Για το αν θα γίνουν άλλες δύο κινήσεις ενίσχυσης:

«Προς το παρών κάναμε αυτές τις δύο κινήσεις, θα δούμε που χρειαζόμαστε αλλού ενίσχυση».

Για τους βαθμούς που κέρδισε η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές:

«Η Δόξα πάντα ήταν καλή. Νομίζω είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η τύχη ξεκίνησε επιτέλους να γέρνει λίγο προς το μέρος μας. Είναι η φιλοδοξία και η φιλοσοφία του νέου προπονητή, Παρότρυνε την ομάδα μέχρι το 90+3΄ και ευτυχώς πήραμε αυτό τον πολύτιμο βαθμό».

Για τη συνέχεια και το παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με ΑΕΛ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ. Δεν έχουμε πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια. Πάμε με σοβαρότητα στη Λεμεσό και είμαι σίγουρος πως κάτι θα πάρουμε και στη Λεμεσό».

Για τον Κάρλος Κορμπεράν:

«Ήταν δική μου επιλογή. Δεν πήγαμε στα τυφλά, ήξερα τον Κορμπεράν από πριν και είχα διακρίνει πως του αρέσει να δουλεύει. Ο άνθρωπος δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο. Δεν θα κινδυνέψει η ομάδα».