19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Διαφωνεί αλλά δεν κάνει έφεση για Βάλε

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 755 Views

Δεν προχωρά τελικά σε έφεση ο Απόλλωνας για την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπρούνο Βάλε και το παράβολο που θα έδινε στην ΚΟΠ θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, σε συνεδρίαση του, εξέτασε την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Βάλε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Έχει μελετηθεί επισταμένα η απόφαση και ιδιαίτερα το σκεπτικό της. Υπάρχει σοβαρή διαφωνία, τόσο για το σκεπτικό, όσο και την κατάληξη της.

Δυστυχώς, πιθανότητες επιτυχίας μιας έφεσης δεν υφίστανται, δεδομένου ότι ο Αθλητικός Δικαστής, μεταξύ άλλων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αναφορά – καταγγελία του Παρατηρητή (πρέπει να) θεωρείται θέσφατο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, μολονότι το τηλεοπτικό υλικό που είχε στην διάθεση του δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο.

Ανεξάρτητα, θεωρούμε σοφότερο, παρά να μπούμε σε μια νέα δικαστική διαδικασία και έχοντας κατά νου ότι έρχονται Χριστούγεννα και αρκετοί συνάνθρωποι μας υποφέρουν και δεν μπορούν να αγοράσουν τα στοιχειώδη για την οικογένεια τους, όπως το ποσό του παράβολου, που θα έπρεπε να καταβληθεί για την καταχώρηση της έφεσης, να διανεμηθεί σε φιλανθρωπικούς και άλλους σκοπούς».