26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν ευθύνεται μόνο ο Εμμάνουελ αλλά έπρεπε να γίνει αλλαγή.Το προφίλ του νέου προπονητή

Δεν ευθύνεται μόνο ο Εμμάνουελ αλλά έπρεπε να γίνει αλλαγή.Το προφίλ του νέου προπονητή

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 1313 Views

Στην περίπτωση του Πέδρο Εμμάνουλ ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου για τους προπονητές.Δεν ήταν ο μόνος υπεύθυνος για την κακή πορεία του Απόλλωνα ωστόσο δεν υπήρχαν περιθώρια για περεταίρω στήριξη.Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα και συγκεκριμένα για την επόμενη μέρα του διαζυγίου με τον Πέδρο Εμάνουελ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα. Δώσαμε όσες περισσότερες ευκαιρίες γινόταν στον προπονητή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η λύση της συνεργασίας τον καθιστά τον μοναδικό υπεύθυνο. Δεν ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα αλλά δεν μπορείς να διώξεις τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση, έπρεπε να γίνει μια αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να δώσουμε νέο αέρα και ψυχολογία και ήρθε το διαζύγιο. Ευθύνες βαραίνουν όλους και διοίκηση και παίκτες. Θα προσπαθήσουμε πρωτίστως με τον Σοφρώνη Αυγουστή να φέρουμε την ομάδα σε ήρεμα νερά» είπε αρχικά.

**«Στον πρόλογο μου ήμουν ξεκάθαρος, ευθύνες βαραίνουν όλους και δεν ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα».

Στηρίχθηκε ο κ. Εμάνουελ και είναι σωστή η προσέγγιση ότι δεν φταίει μόνο αυτός…
«Αλίμονο αν ευθύνεται πάντα ένας σε ένα ομαδικό άθλημα. Και στις επιτυχίες την δόξα την μοιράζονται όλοι. Οι ευθύνες τους αγγίζουν όλους όμως ήταν υπό τις περιστάσεις η επιλογή που θα μας δώσει αέρα και θα αλλάξει την διάθεση»

**«Αυτή την φορά θα πάρει ο Σοφρώνης όσο χρόνο χρειάζεται. Τον εμπιστευόμαστε για να έχουμε χρόνο να βρούμε τον προπονητή που θέλουμε. Δεν βλέπουμε μακριά, η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, δεν τίθεται χρονικό πλαίσιο»

Θα είναι ξένος ο νέος προπονητής;
«Θα προσπαθήσουμε να είναι καινούριος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο για να αφήσει την σφραγίδα του στην ομάδα και θα πάρουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση».

Για το αγωνιστικό και τους τραυματίες…
«Ο Αγγελή έσφιξε τα δόντια με θεραπευτική αγωγή, ρίσκαρε και ο ίδιος αλλά θέλουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές που να υπερβάλλουν εαυτόν για την ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιους που επιστρέφει, ενώ αρχίζει και η τιμωρία του Βάλε. Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση πότε θα εκδικαστεί η έφεση. Θα δούμε και με τον Μαγκλίτσα αν μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος».