20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απο τους διεθνείς του εξωτερικού διακρίθηκε ο Λαίφης

Απο τους διεθνείς του εξωτερικού διακρίθηκε ο Λαίφης

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 801 Views

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε.
————————————-

Το πρώτο του τέρμα στο Βελγικό Πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο Κωνσταντίνος Λαϊφης. Ο συμπατριώτης μας ποδοσφαιριστής σκόραρε στο 16ο λεπτό με όμορφη κεφαλιά πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της Σταντάρ Λιέγης στη νίκη με 3-1 επί της Βέστερλο. Ο αγώνας ήταν για τη 18η αγωνιστική του Βελγικού Πρωταθλήματος.

Άλλη μια παρουσία για το Νέστορα Μυτίδη στην εντεκάδα της Ρόντα στην Ολλανδία. Ο Μυτίδης αγωνίστηκε για 76 λεπτά στον αγώνα της ομάδας του με την Γκρόνιγκεν για τη 17η αγωνιστική του Ολλανδικού Πρωταθλήματος. Η Ρόντα έχασε με 2-0.

Ο Τζέισον Δημητρίου αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη νίκη της Σάουθεντ με 3-1 επί της Κόβεντρι για το Πρωτάθλημα της League 1 στην Αγγλία ενώ για το ίδιο Πρωτάθλημα, ο Ανδρέας Μακρής μπήκε ως αλλαγή στο 89ο λεπτό στην ήττα της Γουόλσον από τη Φλίτγουτ με 2-1.

Ο Ανδρέας Αβραάμ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Λάρισας με την Ξάνθη για τη Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα. 1-0 ήταν το αποτέλεσμα για την Ξάνθη ενώ επίσης για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Μάριος Αντωνιάδης δεν αγωνίστηκε στη νίκη του Πανιωνίου με 1-0 επί της Κέρκυρας.