25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΕΛ – Αμόρθωση 2-1: Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή!

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 785 Views

To ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-1 την Ανόρθωση στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, και έπιασε στην κορυφή την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Οι τρείς τους έχουν από 33 βαθμούς.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ντε Καμάργκο να κάνει την προβολή στο 41΄ μετά από φάουλ του Γιαννιώτα και να γράφει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μπάλα,  και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Γκονσάλβες δεν κατάφεραν όμως να πετύχουν το γκόλ της ισοφάρισης, ενώ ταυτόχρονα το ΑΠΟΕΛ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σωτηρίου και Αλωνεύτη για να έρθει το 2-0 από τον Αστίθ με κεφαλιά στο 89΄ μετά από φάουλ του Εφραίμ, σε μια φάση όπυ ευθύνη φέρει και ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση μίωσε στο 90+1΄ με τον Γκονσάλβες ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Η Ανόρθωση ήταν αρκετά καλή στο δεύτερο μέρος, όμως και πάλι δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

ΑΠΟΕΛ (Τ.Κρίστιανσεν):  Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Αστίθ, Μερκής, Μοράις, Βινίσιους, Γιαννιώτας (85΄ Εφραίμ), Βάντερ (76΄ Αλωνεύτης), Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο (64΄ Μπερτόλιο)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Κόπριβετς, Ερέρο, Καλντερόν, Ρέινα, Γκάμπριελ, Ζοάο Βίκτορ, Σίβου (74΄ Κολούνγκα), Ράγιος, Καρλίτος (43΄ Οικονομίδης), Γκονσάλβες, Καμπρέρα

 

Περισσότερα σε λίγο…