26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

«Αν μπορούσα να κάνω και τις 11 θα τις έκανα»

By on 12 Δεκεμβρίου, 2016 0 1403 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Άρη μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Δημοσθένους.

«Όπως πήγαινε το παιχνίδι φαινόταν όταν θα φεύγαμε με τους τρεις βαθμούς αλλά δυστυχώς το δεύτερο μέρος δεν ήταν όπως το πρώτο. Υπήρχαν κάποια αγωνιστικά προβλήματα, οι παίκτες δεν απέδιδαν όπως στο πρώτο μέρος και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Στο τέλος πήραμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό» είπε αρχικά.

Σας εξήγησε ο προπονητής σας το σχόλιο του ότι είδε κάποια πράγματα που για πρώτη φορά είδε στην ζωή του;
«Δεν μίλησα ακόμα μαζί του».

**«Η ομάδα φέτος δεν είναι αυτό που πιστεύαμε από την αρχή, το είπα ξανά. Ευτυχώς έρχεται η μεταγραφική περίοδος και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο. Ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου…
«Σήμερα θα μιλήσουμε με τον προπονητή για μεταγραφικά, έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι θα μπορούν να βοηθήσουν. Θα γίνει υπέρβαση για να φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν».

Για τα παράπονα της Καρμιώτισσας για το πέναλτι…
«Άκουσα τις δηλώσεις από πλευράς Καρμιώτισσας. Θα τους συμβουλέψω να βλέπουν τα στιγμιότυπα από την τηλεόραση. Και τα δυο πέναλτι ήταν πέναλτι έστω και αν δόθηκαν με ευκολία. Μέτρησε η σωστή τοποθέτηση του διαιτητή».

Τώρα έρχεται Απόλλωνας… στον πρώτο γύρο τους κόψατε βαθμούς…
«Εύχομαι να τους κόψουμε και στο παιχνίδι που έρχεται. Θα είναι καλό το παιχνίδι. Πάντα αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο με τον Απόλλωνα. Εύχομαι την Παρασκευή να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα υπάρχει βαθμός δυσκολίας, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Θα δώσετε πριμ στους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα;
«Όπως παίζουν οι ποδοσφαιριστές μας τώρα, αυτοί είναι που πρέπει να μου δίνουν πριμ. Αστειευόμενος το λέω. Ότι μπορούν να κάνουν το κάνουν. Έγιναν κάποια λάθη από το καλοκαίρι που είναι δικά μου και θα κάνουμε τα πάντα για να τα διορθώσουμε».

Θα κάνετε και τις τέσσερις μεταγραφές;
«Αν μπορούσα να κάνω και τις 11 θα τις έκανα».