28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Έπαιξε με την φωτιά και κάηκε η ΑΕΚ

By on 11 Δεκεμβρίου, 2016 0 957 Views

Σε έναν αγώνα όπου η ΑΕΚ δεν ήταν καθόλου καλή έφτασε να είναι αγκαλιά με τη νίκη απέναντι στην Δόξα με το γκολ του Χαραλαμπίδη στο 6ο λεπτό, η κάκιστη όμως παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου  και η οπισθοχώρηση της ομάδας έδωσε την ευκαιρία στην Δόξα να πιστέψει στο βαθμολογικό κέρδος κάτι που κατάφερε να πάρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γουίλσον, να πετυχένει το τελικό 1-1. Ακόμη ένα σόκ για την ομάδα της Λάρνακας που έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή, την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ ήταν αρκετά πίσω σε ακόμη ένα αγώνα κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας και πέταξε ακόμη δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στην μάχη για τον τίτλο.

Να αναφέρουμε ότι από πλευράς Δόξας ανακοινώθηκε και η δευτερη μεταγραφική κίνηση ενόψη Ιανουαριόυ, καθώς συμφώνησε με τον Φεράν Κορομινάς (μετά τον Γκουλόν).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φοφανά.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρίστος Νικολαϊδης

ΒΟΗΘΟΙ: Χριστάκης Σπανός, Χρίστος Ε. Χρίστου

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Παουλίνιο, Εντμάρ, Δημητρίου (79΄ Γουίλσον), Ρούντι, Κάστρο (85΄ Μπεμπέτο), Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Πόλο, Πουτζιουρής.

ΑΕΚ: Μίνιο, Μοϊσόφ, Λαρένα, Ακοράν, Άλβες (72΄ Τρισκόφσκι), Τέτε (87΄ Μπόλιεβιτς), Ιωάννου, Ορτίθ, Μουρίγιο (69΄ Καταλά), Λαμπάν, Χαραλαμπίδης.