23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Όταν έχει κέφια ο Μέσι η Μπάρτσα περνά με τριάρες…

Όταν έχει κέφια ο Μέσι η Μπάρτσα περνά με τριάρες…

By on 10 Δεκεμβρίου, 2016 0 797 Views

Κάθε φορά που βλέπει τα κόκκινα της Οσασούνα, ο Λιονέλ Μέσι κάτι παθαίνει. Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ένα πράγμα. Απέναντι στην ομάδα της Παμπλόνα που φημίζεται για τις ταυρομαχίες της, ο Αργεντινός άσος έχει σκοράρει 17 φορές στα 9 τελευταία παιχνίδια και το κοινό του δεν έμεινε παραπονεμένο ούτε αυτή τη φορά.

Η Μπαρτσελόνα για 90 λεπτά έπαιξε μονότερμα την ομάδα του Χοακίν Καπαρός, όμως χρειάστηκε ένα γκολ με σκιές για να γίνει το 0-1 και να πάρει μπροστά η καταλανική μηχανή που σταμάτησε στο 0-3.

Για 45 λεπτά, η Μπαρτσελόνα έβρισκε διάφορους τρόπους να σπαταλά ευκαιρίες με τους Μέσι, Λουίς Σουάρες και Ινιέστα να χάνουν 5 κλασικές φάσεις, δίνοντας ελπίδα στους γηπεδούχους.

Ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν στο 59ο λεπτό, όταν οι Μέσι, Τζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες έκαναν ένα μαγικό τρίγωνο με τον Ουρουγουανό που ήταν οριακά σε φάση οσφάιντ να ανοίγει το σκορ σε κενή εστία.

Η συνέχεια ήταν ένα μονόπρακτο από τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο Αργεντινός μάγος με δύο προσωπικά τέρματα (72’, 92’) ανάγκασε το κοινό στο «Ελ Σάδαρ» να τον χειροκροτήσει, υπογράφοντας το 0-3 για την Μπαρτσελόνα