28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ξέσπασε ο Κετσπάγια: «Μας συμπεριφέρθηκαν απαίσια »

Ξέσπασε ο Κετσπάγια: «Μας συμπεριφέρθηκαν απαίσια »

By on 10 Δεκεμβρίου, 2016 0 19344 Views

Δυο μήνες μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν ξεσπά μέσω του Contra.gr με απίστευτες ατάκες. “Τους ψάχνουμε στο τηλέφωνο και μας αγνοούν. Το θέμα είναι ηθικό και όχι οικονομικό. Μας συμπεριφέρθηκαν άθλια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ΑΕΚ εδώ και 22 χρόνια”.

 

Οι σχέσεις ΑΕΚ – Κετσπάγια οδηγούνται σε άκρα λίγες εβδομάδες μετά την όχι και τόσο κομψή λήξη της συνεργασίας τους. Το “λήξη της συνεργασίας”, βέβαια, έχει πολλά ερωτηματικά, αφού ουσιαστικά σε νομική υπόσταση τα πάντα είναι στον αέρα!

Ο Γεωργιανός τεχνικός έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στην ΑΕΚ διεκδικώντας αποζημίωση, όμως όπως δήλωσε ο ίδιος στο Contra.gr το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά ηθικό, αφού από την Ένωση… ξέχασαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

“Δυο μήνες. Εδώ και δυο μήνες προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και μας αγνοούν! Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά στη ζωή μου. Από την αρχή τους είπαμε να τα βρούμε συναινετικά. Χωρίς δράματα και ιστορίες. Και μάλιστα, αφού θέλετε και οικονομικά, ούτε τα μισά δεν ζητήσαμε.

Τα πράγματα έμειναν στον αέρα. Δεν πήραμε απάντηση ποτέ. Προσπαθούμε δυο μήνες τώρα να βρούμε λύση και μας αγνοούν. Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Αν δεν μιλήσουν με τον από πάνω, ούτε καφέ δεν παραγγέλνουν. Το θέμα είναι ηθικό, αφού μας συμπεριφέρθηκαν απαίσια σε όρια που ξεφεύγουν από το επιτρεπτό. Είναι κρίμα γιατί έπαιξα στην ΑΕΚ και διαπιστώνω πως 22 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ομάδα. Έχει μείνει πίσω σε όλα”.

Υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα υπόνοιες ακόμα και για τη δουλειά σας.

“Είναι αστείο όλο αυτό. Δημοσιεύματα περίεργα και στοχευμένα. Εμείς αφήσαμε την ΑΕΚ δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Που είναι τώρα; Κάναμε καταπληκτική δουλειά όλα τα παιδιά, όπως συνήθως, αλλά τώρα μας κατηγορούν για τα πάντα! Και να καταλάβω να θέλουν να λύσουμε τη συνεργασία μας. Συμβαίνουν αυτά. Όχι όμως έτσι. Με τα υλικά που είχαμε προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Αν θες ομαδάρα πρέπει να βάλεις και εκατομμύρια. Δυστυχώς και στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπάρχει ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός” .

Τέλος ρωτήσαμε για το τέλος της συνεργασίας με τον Λέσκοτ:

“Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα που δεν περίμενε την ΑΕΚ για να γίνει γνωστός. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση το χειρίστηκαν λάθος. Ο Λέσκοτ έπρεπε να είναι η εικόνα της ΑΕΚ. Ποδοσφαιριστής με δέκα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, πρωταθλητής, διεθνής. Είναι κρίμα να έρχονται παίκτες στην ΑΕΚ και να φεύγουν με αυτόν τον τρόπο. Τι θα πουν όταν τους ρωτήσουν για την ομάδα; Εγώ έπαιξα στην ΑΕΚ και την πονάω, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον. Ξαναλέω. Το θέμα είναι ηθικό. Μας συμπεριφέρθηκαν άθλια και ούτε μας μιλάνε πλέον. Ελπίζω να βρεθεί λύση”.