25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δραματικό 2-2 με φάουλ…και κακή διαχείριση μετά το 0-2 της Ομόνοιας

Δραματικό 2-2 με φάουλ…και κακή διαχείριση μετά το 0-2 της Ομόνοιας

By on 10 Δεκεμβρίου, 2016 0 1521 Views

Η Ομόνοια προηγήθηκε 0-2 στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου όμως στη συνέχεια έκανε κακή διαχείριση και έδωσε την ευκαιρία στον Ερμή να την πιέσει και στο τέλος να την υποχρεώσει σε δραματική ισοπαλία .Φυσικά το δεύτερο γκολ του Ερμή δεν έπρεπε να μετρήσει στην τελευταία φάση του αγώνα αφού προηγήθηκε καθαρό φάουλ στον τερματοφύλακα Χριστοδούλου με τον Διαιτητή Αναστασίου στην μοναδική δύσκολη φάση που ήταν και καθοριστική να κάνει μεγάλο λάθος και να συμβάλλει στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη μέχρι το 47΄αλλά μετά το 0-2 έδωσε τα ηνία στον Ερμή και οι αλλαγές αντί να βοηθήσουν αφαίρεσαν από τη δυναμική της ομάδας.
Ο Κάρβερ έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενώ κάτω από τα δοκάρια ήταν ο νεαρός Χριστοδούλου αφού ο Παναγή δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.
O Μαργκάσα με ωραία ενέργεια και δυνατό σούτ στο 38΄πέτυχε το πρώτο γκολ της Ομόνοιας ενώ στο 47΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κλέιτον πέτυχε το 0-2 βάζοντας δυνατές βάσεις για τη νίκη. Ο Ερμής αντέδρασε μετά το 0-2 και πίεσε την Ομόνοια κυνηγώντας το γκολ . Παρ ολίγο να το πετύχει στο 69΄αλλά ο Ντεμέλο σημάδεψε το δοκάρι του νεαρού Χριστοδούλου. Ο Ερμής δεν τα έβαλε κάτω και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο γκολ στο φινάλε
Στο 90΄ μείωσε με τον Λίλλη και στο 90+3΄ ισοφάρισε με τον Μασίνουα. Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί καθώς έγινε φάουλ του Μπεγκά στον Χριστοδούλου.

ΕΡΜΗΣ (Ν.Παναγιώτου): Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μπέγκα, Χριστοφή, Κέζος (31΄ Αρτάμπε), Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Άλμπα,*Λίλλης) Ντε Μέλο, Σίρκι (46΄ Μασίνουα)

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τζ.Κάρβερ): Χριστοδούλου, Όρσουλιτς, Βύντρα, Κωνσταντινίδης, Σοιλέδης, Φλορέσκου, Τουρέ (74΄ Φυλακτού), Μαργκάσα, Κλέιτον,(Κατελάρης_) Σέρινταν, Ντάρμπισάιαρ (66΄ Ρουσιάς)