18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Σε καλό δρόμο η Εθνική Futsal αλλά έχει δρόμο ακόμα…

By on 9 Δεκεμβρίου, 2016 0 1379 Views

Πάρις Ψηλογένης αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα της Εθνικής μας.
—————————————-

Δύο ισοπαλίες (1-1 και 0-0) κατέγραψε ο απολογισμός για την Εθνική Futsal στο διπλό φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας.

Στις τελευταίες ουσιαστικά φιλικές εξετάσεις πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, βγήκαν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα και πλέον μπαίνουμε σε πορεία αντίστροφης μέτρησης.

Η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε μπαίνει στην τελική της φάση και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού εκφράζει την πεποίθηση ότι μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας μπορούμε να γίνουμε και καλύτεροι.

Στο χθεσινό δεύτερο φιλικό ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής έδωσε πάλι χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά που κλήθηκαν από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας και για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής μας χρησιμοποιήθηκε ο Πάρις Ψηλογένης.

«Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της Εθνικής μας και σίγουρα η πρώτη συμμετοχή θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν μια σημαντική ημέρα στην καριέρα μου και πριν ακόμα μπούμε στο γήπεδο είχα την συμπαράσταση από όλα τα μέλη της αποστολής μας.

Είμαστε σε καλό δρόμο όμως έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε την πρόκριση σε επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο 26χρόνος τερματοφύλακας της Ελπίδας Αστρομερίτη.

Ο Ψηλογένης ήταν και στην αποστολή της Μολδαβίας όμως για πρώτη φορά πήρε χρόνο συμμετοχής σε διεθνή αγώνα.