20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενωμένη προχωρεί η ΑΕΚ με τον κόσμο δίπλα της(δηλώσεις Ιντιάκεθ και Ορτίθ)

Ενωμένη προχωρεί η ΑΕΚ με τον κόσμο δίπλα της(δηλώσεις Ιντιάκεθ και Ορτίθ)

By on 9 Δεκεμβρίου, 2016 0 1498 Views

Στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta η πρωτοπόρος ΑΕΚ ταξιδεύει στο Μακάρειο Στάδιο για να αντιμετωπίσει την Δόξα (Κυριακή 11/12, 18:00). Ο προπονητής της ομάδας τς Λάρνακας Imanol Idiakez, καθώς και ο Juan Manuel Ortiz έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Aκόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, επομένως ακόμη ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα, που μας απογοήτευσε και είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Γνωρίζουμε ότι η Δόξα άλλαξε τον προπονητή της και πέτυχε την 1η της νίκη και θα ανυπομονεί για να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, να κερδίσει την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος που είμαστε εμείς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα πολεμήσουμε για αυτό.
Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Σε κάθε σεζόν υπάρχουν δύσκολες στιγμές και για μας είναι οι πρώτες μας. Πριν μερικές βδομάδες χάσαμε τον Tomas, μετά τον Ivan, ηττηθήκαμε από την Ομόνοια, φέραμε ισοπαλία με την Αναγέννηση. Αποτελεί πρόκληση για κάθε αντίπαλο να μας κερδίσει, επομένως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Μπορεί να λέμε πάντα το ίδιο, αλλά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειαζόμαστε τον κόσμο περισσότερο από ποτέ. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές, γιατί θα είναι πιο εύκολο να πετύχουμε τον στόχο μας όταν είμαστε όλοι μαζί», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΤΙΘ
«Θα πάμε στην Λευκωσία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην 1η θέση. Αυτή η ομάδα παλεύει για να παραμείνει στην κορυφή και θα πάει στην Λευκωσία μόνο για την νίκη. Όπως πάντα θέλουμε ο κόσμος να έρθει στην Λευκωσία για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε ενωμένοι και έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο συμπατριώτης του αμυντικός.