20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αποδεκατισμένος ο Απόλλωνας αλλά δεν αλλάζει ο στόχος

Αποδεκατισμένος ο Απόλλωνας αλλά δεν αλλάζει ο στόχος

By on 9 Δεκεμβρίου, 2016 0 1196 Views

Οι τραυματισμοί αποδεκάτισαν τον Απόλλωνα αλλά δεν έχει επιλογή.Θα πρέπει να ανασυνταχθεί με ότι έχει στη διάθεση του ο προπονητής για να καλύψει το χαμένο έδαφος.Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου

Για τον Γκίε που θα μείνει εκτός για τρεις μήνες…
«Είναι απίστευτα και ανεξήγητα αυτά που συμβίνουν.Μιλάμε για σοβαρούς τραυματισμούς τους τελευταίους 16 μήνες με τους Κυριάκου, Ντουντού, Μακρίδη, Γκιέ, Αγγελή, Λόπες, Βασιλείου. Δεν υπάρχει εξγήγηση. Έχουμε αποδεκατιστεί και έχουμε σχεδόν δέκα ποδοσφαιριστές εκτός. Δυστυχώς έχουμε χάσει πολλή από τη δυναμική μας. Θα ψάξουμε μέσα από τις επιλογές μας για να φτιάξουμε μια ενδεκάδα για να αγωνιστούμε με τη Νέα Σαλαμίνα. Είμαστε Απόλλωνας και θα τα δώσουμε όλα για να φτάοσυμε στη νίκη».

Για το ότι η ομάδα προέρχεται από την ισοπαλία με την Ανόρθωση…

«Υπήρχε απογοήτευση και προβληματισμός αφού ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση. Δεν την περιμέναμε σε αυτό το χρονικό σημείο. Πρέπει να δούμε μπροστά και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το ότι από το επόμενο παιχνίδι θα προστεθεί και ο Βάλε στους απόντες λόγω της τιμωρίας του…

«Είναι πολλά τα προβλήματα. Είναι δύσκολα τα δεδομένα. Οι υπόλοιποι διεκδικητές επικαλούνται 1-2 απουσίες, εμείς έχουμε δέκα. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι».

Για την ποινή του Βάλε…

«Δεν μπορώ να σχολιάσω πλέον. Έοχυμε παραπμφθεί πολλάκις. Θα ψάξει το νομικό τμήμα να ανατρέψει την κατάσταση».

Για το ότι ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε ότι έγινε ψευδή τοποθέτηση στην ανακοίνωση του Απόλλωνα περί παρακίνησης του τιμ μάνατζερ του ΑΠΟΕΛ, προς τον παρατηρητή του μεταξύ τους αγώνα για τα όσα έγιναν στο φινάλε…

«Δεν θα μπω ε αυτή τη διαδικασία. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την υπόθεση. Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα και τις πράξεις του».

Για τα μεταγραφικά με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν…

«Για την ώρα, έχουμε μια θέση κενή. Θα δει η διοίκηση με τον προπονητή, το τι χρειάζεται η ομάδα για να ενσχυθεί».