29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Η ΚΟΠ διευκρινίζει ποιές δηλώσεις πάνε Διακστική

By on 8 Δεκεμβρίου, 2016 0 1061 Views

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας κ. Ανδρέα Δημητρίου και την απορία που εξέφρασε γιατί δεν παραπέμφθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ κ. Νεκτάριος Πετεβίνος στην Δικαστική Επιτροπή για δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα η ΚΟΠ διευκρινίζει τα εξής:

Στην Δικαστική παραπέμφθηκαν τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλωνας για ανακοινώσεις που δημοσίευσαν οι οποίες ήταν πολύ πιο σοβαρές από τις δηλώσεις των εκπροσώπων των δυο σωματείων και παραβίαζαν τους σχετικούς πειθαρχικούς κανονισμούς.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου ΑΠΟΕΛ μετά τον συγκεκριμένο αγώνα δεν ξεπέρασαν τα όρια της επιτρεπόμενης κριτικής, και δεν παραπέμφθηκαν στην Δικαστική, όπως δεν παραπέμθηκαν σε προηγούμενες περιπτώσεις παρόμοιες δηλώσεις είτε του Εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας ή άλλων σωματείων, όταν αυτές δεν παραβίαζαν τα όρια της επιτρεπόμενης κριτικής.

Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθεί από την αρχή της περιόδου τόσο ο Αθλητικός Δικαστής όσο και ο πειθαρχικός Εισαγγελέας, επιτρέποντας την κριτική για συγκεκριμένες φάσεις σε επιτρεπτά όρια χωρίς χαρακτηρισμούς.